Hoofdstuk 29

3.7K 57 3
                                    

-Danielle

‘Hier zijn we dan.’

Jai duwt de deur naar het restaurant open en ik loop achter hem aan naar binnen. Het is een mooi, chique restaurant in zwart-wit sfeer. Recht voor ons is een bar met barkrukken ervoor. Links is het eetgedeelte met alleen maar tafeltjes voor twee. De tafeltjes zijn gedekt met een wit tafellaken. Er staan wijnglazen op, en de stoelen zijn netjes aangeschoven. Aan de meeste tafeltjes zitten mensen, maar het is niet erg druk. Logisch: het is Dinsdagavond.

Links van de bar staat een grote piano, waar een man achter zit. Hij speelt zachtjes rustige muziek.

‘Goedenavond, welkom bij Brasserie Keyzer.’ Zegt een vriendelijke mannenstem. Een man van een jaar of dertig is naast Jai en mij komen staan, en neemt onze jassen aan. Hij hangt ze op aan een volle kapstok.

‘Heeft u gereserveerd?’ Vraagt hij dan aan ons. Jai schud zijn hoofd.

‘Nee. Maar we willen graag een tafeltje voor twee en ik zie dat er nog plaats is.’

De man glimlacht weer vriendelijk en knikt.

‘Volgt U mij.’

Jai pakt mijn hand vast en loopt achter de man aan. Ik krijg vlinders en tintelingen in mijn buik door hem. Dit is waarschijnlijk het meest romantische wat ik ooit heb meegemaakt…

‘Is deze tafel naar wens?’ Vraagt de man. Jai en ik knikken en gaan zitten.

Toevallig valt mijn blik weer op de deur. Die gaat open.

In de deuropening staat Camilo.

Wat?!

Geschrokken doe ik mijn ogen open. Ik blijf op mijn zij liggen, maar kijk de kamer rond waar ik ben. Ik ken de kamer: hij is van Jai.

En Jai zijn arm ligt om mijn middel. Zijn kin ligt tegen mijn hoofd, en onze benen zijn verwikkeld. Hij voelt heerlijk warm tegen mijn lichaam. Ik draag een t-shirt van hem, en een van zijn shorts.

Rare droom was dat…

Het begon heel goed, maar ineens was Camilo daar. Maar ik ben ik niet bang of geschrokken van de droom, ik ben eerder gewoon verbaast.

De avond met Jai was geweldig. We hadden lekker gegeten, en waren daarna naar zijn appartement gegaan. We hadden lang gepraat over van alles en nog wat. Ik had Frankrijk erbuiten gehouden, maar het was wel fijn geweest om weer eens zo goed met iemand te praten. Daarna hadden we gedoucht (omstebeurd), en waren we naar bed gegaan. Jai had me dicht tegen hem aangetrokken. Ik was maar één keer wakker geworden, toen Cassius thuiskwam. Daarna was ik weer in slaap gevallen en had ik dus gedroomd.

Rustig sluit ik mijn ogen weer. Ik blijf nog even liggen, maar val niet meer in slaap.

Ik draai me langzaam om, en duw mijn voorhoofd tegen Jai zijn borst. Ik sla een arm om zijn middel en duw één van mijn benen tussen die van hem.

‘Hmmm.’ Bromt Jai. ‘Slaap je?’

Zijn stem is schor en zwaar door de ochtend, ontzettend sexy.

‘Ja.’ Reageer ik grinnikend.

‘Mooi, ik ook.’

Ik kijk op naar zijn gezicht en glimlach. Jai glimlacht slaperig terug, zijn donkerbruine ogen lijken te glinsteren.

‘Ik ga even douchen.’ Zeg ik zachtjes. Jai knikt en kust me op mijn voorhoofd. Mijn huid gaat ervan tintelen, en ik stap snel uit bed voordat ik hem wil zoenen.

Carry Me Home (B-Brave fanfiction)Where stories live. Discover now