Hoofdstuk 21

3.6K 61 6
                                    

Sorry dat ik zo lang niet heb geupdate, toetsweek =(.
Zo grappig hé als je broer tegenover je zit terwijl hij Snapchat... Die zwoele kop die hij de hele tijd trekt is onbetaalbaar haha.

Bedankt voor al het lezen, voten & reageren! Stay Awesome :D.

Enjoy hoofdstuk 21, 

Xx Julia

------------------------------------

-Belle

Als ik wakker wordt voel ik Cassius zijn arm om mijn middel. Ik herinner me langzaam hoe ik gisteravond in slaap ben gevallen na de film. Hoe hij had gesmeekt of hij bij mij mocht slapen, want op de bank zou hij een stijve nek krijgen.

Cassius ligt met zijn neus tegen mijn nek, wat eigenlijk wel goed voelt. Zijn andere hand ligt onder mijn kussen en ondersteund mijn hoofd. Ik voel zijn warme tegen mijn rug en zijn geur hangt in mijn dekbed.

Het matras naast mijn bed, waar Senna hoort te liggen, is leeg.

Ik draai me voorzichtig op mijn rug, en haal Cassius zijn arm van mijn buik. Hij wordt gelukkig niet wakker.

Ik klim mijn bed uit, en loop geruisloos naar mijn kast. Wat te dragen op deze Dinsdag?

Ik trek het korte sportbroekje uit wat ik aan had, en vervang het zwarte hemdje dat ik draag door een nieuw zwart hemdje.

Ik kies voor een lichte spijkerbroek, en een lichte roze trui met een open schouder. Op de trui staat in witte letters ‘Je t’aime’.

Echt goede herinneringen aan die tekst heb ik niet, maar ja, het is maar een trui.

Ik loop naar mijn bureau, en pak een ketting met een sleuteltje eraan. Ik doe hem om, loop naar mijn spiegel en doe snel even mijn mascara en eyeliner. Ik borstel mijn haar, en doe dan een schattige strik in, in dezelfde kleur roze als mijn trui.

Ik werp een blik op Cassius, en zie dat hij me grijnzend aankijkt.

‘Hoe lang ben je al wakker?’ Vraag ik verbaast.

‘Lang genoeg.’ Antwoord hij met een mysterieuze glimlach. Ik voel mezelf en beetje blozen.

‘Ik ga naar school.’ Zeg ik dan.

‘Naar school?’ Reageert Cassius vragend.

‘Ik zit in mijn eindexamenjaar Havo, had ik dat nog niet verteld?’

‘Nee.’ Zegt hij. Hij rolt op zijn rug en wilde dekens van hem af slaan.

‘Je mag best blijven liggen hoor.’ Zeg ik met een glimlach. ‘Senna en Dioni zijn nog thuis geloof ik, ik denk dat ze op de bank liggen. Dus Senna schopt je er wel uit als ze weg gaat.’

Cassius moet even lachen maar gaat toch mijn bed uit.

‘Nee, dan voel ik me zo aso.’ Zegt hij. Ik haal mijn schouders op op een dan-moet-je-het-zelf-maar-weten manier, en sta dan ook op. Cassius pakt zijn spijkerbroek die naast mijn bed ligt en trekt hem weer aan, ik pak mijn Vans met een witte slangenprint en duw mijn voeten erin.

‘Niet eens panterprint Vans?’ Vraagt Cassius met een glimlach.

‘Nee, dan voel ik me zo hoer.’ Zeg ik lachend terug. We lopen mijn kamer uit naar de woonkamer, waar Dioni en Senna inderdaad op de bank liggen te slapen. Senna ligt met haar hoofd op Dioni zijn borst, en zijn armen zijn om haar heen geslagen. Ik kijk naar Cassius en druk mijn wijsvinger tegen mijn lippen. Hij knikt en gaat op een stoel zitten die naast mijn bank staat. Ik loop door naar de keuken, en pak snel een appel van de fruitschaal die daar staat, en loop dan terug de woonkamer in. Cassius staat op van de stoel en volgt me naar de gang.

Carry Me Home (B-Brave fanfiction)Where stories live. Discover now