Hoofdstuk 28

4.1K 67 4
                                    

-Floor

Met een enorme koppijn, misselijkheid en honger wordt ik langzaam wakker.

Mijn ogen gaan open, en ik staar naar een plafon dat ik niet herken. Het duurt een paar seconde voordat ik weet waar ik ben.

Nog een paar seconde voordat ik door heb dat ik met een jongen in bed lig. Zijn hoofd ligt op mijn buik, en zijn armen knuffelen mijn benen.

Nog een paar seconde voordat ik door heb dat het Samuel is, en dat we allebei naakt zijn.

Dan slaat gisteravond in als een bom. Opeens herinner ik me alles. Van de film tot de autorit naar de club, tot de tequila’s en de rest van de alcohol. De kus, de terugrit naar Samuel zijn appartement, de seks…

Ik wring me los uit Samuel zijn grip, die gewoon doorslaapt. Geschrokken staar ik naar hem.

Oké, geen paniek, ik ben aan de pil. Samuel slaapt gewoon door, en ik ben weg hier.

Ik gris mijn spullen bij elkaar, trek mijn Bh, onderbroek, hemdje en mijn sweater aan en merk dan opeens dat Samuel langzaam wakker wordt.

Shit!

Geschrokken loop ik in mijn onderbroek zijn kamer uit. Ik loop door de hal, maak een andere deur open en kom in de woonkamer.

Duizelig loop ik naar de wasbak.

Oké, eerst een glas water. Opnieuw: Geen paniek.

Ik leun gespannen tegen de wasbak, en schrik op als ik een stem achter me hoor.

‘Jezus Floor, dat je nog kan lopen. Dioni had maar geluk dat hij bij Senna bleef slapen, jij en Sam gingen tekéér.’ Zegt Kaj lachend. Ik kijk hem geschrokken en verward aan, en blijkbaar heeft hij dat door.

‘Wow, sorry. Gaat het wel met je? Wat heeft Sam gedaan? Ik weet dat hij echt een klootzak kan zijn soms…’

‘Niks.’ Zeg ik, maar mijn stem breekt. Nee, niet huilen Floor.

Ik weet niet eens waarom ik de tranen voel branden, dit is belachelijk! Ik gedraag me als een kleuter!

‘Floor?’ Hoor ik dan. Achter Kaj komt Samuel vandaan. Hij heeft geen shirt aan, en zijn joggingbroek hangt los om zijn heupen. Als hij mijn gezicht ziet loopt hij snel op me af. Hij legt zijn hand op mijn achterhoofd en drukt mijn hoofd tegen zijn borst aan. Ik sla mijn armen om zijn middel en begin tegen zijn borst aan te huilen. Samuel kust me een paar keer zachtjes op mijn hoofd.

‘Ssst, niet huilen. Het spijt me zo erg baby.’

Ik hoor een deur dicht gaan en neem aan dat Kaj de kamer uit is.

‘Spijt waarvan?’ Snik ik.

‘Voor dat ik seks met je had terwijl we allebei dronken waren... En dat ik zo ruig was. Je loog toch niet dat je geen maagd was?’ Zegt Samuel een beetje onzeker.

‘Natuurlijk loog ik niet! En je hoeft geen sorry te zeggen voor de seks, jij was ook dronken dus je kon er niks aan doen. Het is ook niet de rede waarom ik huil.’ Zeg ik boos. Ik klink als een opstandige peuter...

Ik veeg de tranen onder mijn ogen weg en duw Samuel van me af. Ik loop langs hem het halletje weer in, terug naar zijn kamer. Samuel volgt me en doet de deur achter me dicht.

Ik begin me verder aan te kleden en zoek mijn tas en telefoon.

‘Wat doe je?’ Vraagt Samuel.

‘Ik speel de fucking derde wereldoorlog na, wat denk je dat ik doe?!’ Snauw ik. Samuel steekt zijn handen op op een ik-geef-me-over manier en gaat op de rand van zijn bed zitten.

Carry Me Home (B-Brave fanfiction)Where stories live. Discover now