Bölüm 19

2.2K 194 46
                                    

"Bay Murdock'la bugün görüşeceğim. Ortağı ve sekreterini de işe katmak istiyor, ne dersin?"

Tony telefonunun ekranındaki tuşlara basarak yanıtladı. "Murdock'a güveniyorsak diğerlerine de güvenebiliriz."

"Murdock'a kesin güveniyor muyuz, Tony? Bu iş için daha iyileri var."

"Süper kahraman olan başka avukat?"

"Tamam, sen bilirsin."

"Güvenilir olup olmadığına sen karar ver. Çok fazla şey öğrenecek. O ve arkadaşlarının kendilerine bile tek kelime etmeyeceklerinden emin olur musun?"

"Tamam, ben halledeceğim. Her şeyi halledeceğim. Sen işine bak ve tek parça dön. "

Tony telefonu ceketinin cebine koyarak önüne döndü.

"Yaklaşık iki metreydi," diye hevesle ilk kötüsünü anlatmaya devam etti Peter. "Yani bilirsiniz, metalden falan- ve kocaman- ve koşarken asfalt göçüyordu-"

"Bu ağlar onu tuttu mu yani?" dedi Wanda eli çenesinde onu dinlerken.

"Evet! Ve şey, şok vericiler-"

Wanda başını salladı. "Tabii, tanışmıştık."

Peter, Vision'a çekingen bir bakış yollasa da Steve'in hafif gülüşü ortamı yumuşattı.

"Bunlar da ağdan frizbi için- kesinlikle çok eğlenceli..." Bileklerindeki ağ atıcıları tek tek gösteren Peter ekledi. "Bay Stark düşündü, ağ dediğime bakmayın, oldukça kesici olabiliyorlar ve bu da..."

Tony, oğlanın oyuncaklarını Steve'in gözüne sokmasını ve ona yaranmak için durmak bilmeden konuşmasını izlerken 'fanboy'una gözlerini devirdi. Koltuğunu döndürerek jetin kontrolüne dönerken Pepper'dan haber beklemeye devam etti.

* * *
 
Peter Parker'a bir yıl önce hayatının en havalı anını sorsanız, Spiderman olmaya karar verdiği an diyebilirdi. Şimdi sorsanız, bu zor bir soruydu. Bay Stark'la tanışmak havalıydı, yeni kostümü havalıydı, pasaport sahibi olmak havalıydı, okula gitmen gereken yerde Berlin'e uçup Kaptan Amerika'nın suratına tekme atmayı başarabilmek havalıydı, Wanda Maximoff'u çıldırdığı bir anda bayıltmak havalıydı, Kaptan Amerika'nın bir jetle seyahati boyunca onu dinlemesi havalıydı... Listenin sonu gelmeyecekti. Ve karar vermek biraz zordu. Yine de ilkini favorisi seçebilirdi.

Ama ona en kötü anını sorsanız, bu şimdiye kadar yaşadığı en kötü andı. Listenin zirvesine taşırken daha kötüsünü yaşamamayı umdu.

Her şey, Steve Rogers'ın nazik uyarısıyla başlamıştı. Kendisi Wakanda'da daha önce bulunmuş biri olarak Bay Stark'a jeti ormanın açık bir alanına indirmesini istemişti. Jeti Wakanda sokaklarına indiremezdiniz, sarayda bir jetin inebileceği iyi bir alan vardı ancak Wakanda halkı için saraylarının tepesine bir jetle inmek, çok hoş karşılanmayabilirdi.

Peter nedenini merak etse de sesini çıkarmamıştı.

Halası bir keresinde merak ettiği her şeyin başına gelebileceği konusunda batıl bir inancını paylaşmıştı. Bu o anlardan biri miydi?

Her neyse, sonuç olarak Bay Stark denilene uyup Vision'a jeti uygun bir yere indirmesini söylediğinde herkes ayaklandı. Birkaç dakika sonra da toprakla buluştu tekerlekler.

Gökyüzünü bile ağaç dallarıyla yeşile boyayan ormanı görünce akla ilk gelen şey sessizliğin derin huzuruydu. Peter bir eliyle sırt çantasının kolunu tutarken Wanda'nın birkaç adım arkasında dikilmeye devam etti.

All We Are (Stony&WinterWidow / After CW)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin