Bölüm 31 "Redhead"

2.3K 155 188
                                    

Herkese merhabalar!
Bu sefer bolum notumu basa yaziyorum cunku okumaya baslamadan once belirtmem gereken bir iki sey var.
Oncelikle bu bir WinterWidow bolumu :) Zaten onceki bolumumuzde Barnes'in zihnine girmistik, burada anilari yazdim. Hepsini degil tabii ki, aksi takdirde bolum 6.000 kelime ederdi ve senaryoma da uygun olmayacakti. Gelecek bolumlerde de parca parca anilarla ama belli bir zaman cizgisinde gidecegiz.
James'in dusuncelerini yazarken farkli bir hitap kullandim, bu yazmami ve dusuncelerini benimsememi sagladi. 'I Have to Say Goodbye' hikayemden tanidik gelecektir, ayni hitap.
Soyle bir durum var, elimden geldigimde OOC (karakterin kendi cizgisinden cikmasi) yapmamaya calisiyorum ama bu durum herkesin karakteri ne kadar tanidigina gore degisiyor. Ben MCU uzerinden gidiyorum tabii, cizgi roman okusam da MCUdaki karakteristik ozellikler daha cok hosuma gidiyor, orasi kesin ve MCU Avengers'ini yazmak bana daha kolay. Herkesi cok iyi taniyor muyum? Sinematik evrende, tanidigimi dusunuyorum, tabii siz daha iyi bilirsiniz bunu okurken :D
Cizgi romandan ornekler cok aliyor muyum, nadiren. Bilenler zaten ne kadar az oldugunu fark ederler. Iki uc karakter eklemisimdir, ya da uc bes replik. Bu da Marvel'da gormedigimiz icin tabii.
Demek istedigim su ki bu hikaye tamamen MCU ya da tamamen comics temali degil. MCU agirlikli, karakterler ozellikle tamamiyle sinematik evren karakterleri.
Bu bolum ise tamamiyle benim kurgum.
Daha once de aciklamistim bunu.
Zaten eger cizgi romanlardan alsaydim buraya kendi kurgum dememe gerek kalmazdi, kopyala yapistir yapardik :D
Yelena ve Natalia arasindaki iliski, Winter Soldier'in olaya dahil olmasi, bu ucu arasindaki baglanti ve etrafinda donen olaylari bir yerle bagdastiramam.
MCU'dan bu konuda destek alamam cunku bakarsin Natasha ve Bucky arasinda hicbir sey yapmazlar, ya da gelecek filmde(Black Widow filmi) olaylar cok farkli olabilir, cizgi romanda olmadigi sekilde. Cizgi romandan da tamamiyle esinlenemiyorum cunku MCU evreniyle gecmisler cok farkli. Bu sefer OOC yapacagim.
Gercek olaylari birebir buraya gecirmiyorum. Gecirmem de. O benim hikayem olmaz cunku. Eger alinti yaparsam da hemen belirtiyorum ve o alinti icinden %70'ini degistirerek kullaniyorum. Cunku kendi kelimelerim, kendi fikirlerim olmali her zaman.
Evet, benim ilk WinterWidow'um, ilk defa bu kadar Winter Soldier'i ele aliyorum, hadi bakalim 😂

Bir de bu her bolume isim verme isini yillar once birakmistim, birden zevkli geldi her bolume isim ki versek 😂

Bir de ben turkce karakter olmayan klavyeyle yaziyorum, yani ozellikle secmem gerekiyor harfleri. Arada harf hatalari vs gorurseniz mazur gorun. Tabii ben de dikkatli olmaliyim ama bu kadar oluyor :D

Keyifli okumalar, umarim begenirsiniz.

________________________________________________________

Görüntüler çok sesli ve kesik bir şekilde Wanda'nın zihninden geçtiğinde genç kız kaşlarını çatarak odaklanmaya çalıştı.

"Transa girmedi?" diyen Tony'nin sesi, çok arka plandaydı.

"Bir şey görmüyorum ki transa girsin," dedi Wanda.

Natasha Romanoff diye düşünerek kızıl saçlı kadının görüntüsünü kendi hayal etmeye çalıştı Wanda. Ardından düzeltti.

Natalia Romanova.

Hadi Barnes, kızıl kadını düşün.

"Sesi zihnimde yankılanıyor." dedi Bucky tedirgin bir sesle.

Tony yeniden konuştu. "Wanda, Barnes transa girmedi-"

"Belki zihni alışıktır?" dedi Steve birden.

Onları bozuk yayın yapan radyodan dinliyormuş gibi duran Wanda görüntülerin bir saniyeden fazla sürmemesine sinirlenerek odaklandı. Ağırdan alacaktı, herhangi bir anı başlangıçta işini görürdü.

All We Are (Stony&WinterWidow / After CW)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora