Bölüm 33 "Lies or Secrets"

2.5K 170 393
                                    

Bucky ayaklanıp kafasını çevirerek onlara doğru gelen Steve'e baktığında Tony devam etti.

"Prensesin algoritma yapmış."

"Kimse, kimsenin değil." diye mırıldandı Shuri hazırlığını sürdürürken.

Onu duymamazlıktan gelen esmer adam merakla sordu. "Bu kadar zamandır neredesin?"

"Peter'ın halasıyla konuşacağımı söyledim, Tony. Kendisinin yalan söyleme konusunda engin fikirleri var, hanginiz hanginizden daha çok faydalanıyor, şüpheliyim."

Tony kaşını kaldırdı. "Laf mı soktun sen- bana laf mı soktu?"

Ikisine bakan Bucky kendini tamamiyle konuşmadan çekerek Shuri'nin ne yaptığıyla ilgilenirken Steve iç geçirdi.

"Bucky'nin zihnindeki bariyeri nasıl bildiğini ve Wanda'nın bahsettiği ikinci mesaj konusunu konuşmadan buradan ayrılmayacağız, bu birincisi. Ikinci ise eğer bir daha Bayan Parker'la konuşman gerekirse bilmen gereken bir şey var."

"Birincisi, bilmiyordum, tahmin ettim ve ikinci mesajda Natasha bir ihtimalden bahsediyordu bunu zaten diyecektim, sıra gelmedi. Ve ikincisi, ne yaptın, Kaptan Amerika olduğunu söyledin de oğlanı suça mı bulaştırdın?"

Steve gözlerini kapatarak iki parmağıyla alnını ovdu. Ardından yanıtladı. "Geç geldim çünkü yaklaşık on dakika boyunca erkek arkadaşın numarası yapmak zorunda kaldım."

Odadaki herkes Steve'e dönerken Tony güldü.
"Güzel şaka. Eminim May de çok gülmüştür-" gülmesi kesildi. "Değil mi?"

"Londra'da karşılaştığımızda, Peter öyle söylemiş- bana da son anda söyledi yoksa aramazdım- nerden bileyim- iyi misin? Tony? Tony?"

Rengi giden esmer adam elini geriye attığında Bucky tek eliyle onun kolunu tutarak destek olurken Tony kaşlarını çattı ve hızla kolunu çekti. "Bana dokunma."

Genç adam bir şey demeden tekrar onları izleyen Shuri'ye döndü.

"Parker'ı öldüreceğim-"

"Tony-"

"Bizi gerizekalı zannediyorlar- sen öyle olabilirsin, ama ben?"

"Tony ne söyleyeceğini bilememiş-"

"Sen de buna inandın mı? Ne yapmaya çalıştıklarını görmüyor musun?!"

Steve onun titreyen sol eline göz ucuyla bakarken dudaklarını birbirine bastırdı. "Tamam, tamam ben halledeceğim, sakin olur musun? Bir şey yok, dört senedir insanlar internet üzerinden Avengers'ta kimin kiminle birlikte olduğuna dair oyunlar oynamıyor mu? Hadi, bu alışık olmadığımız şey değil-"

"Sen ciddi misin?"

Steve nefesini verdi. "Değilim ama şu an senin benimle dalga geçmen gerekiyordu ve benim sinirlenmem, ardından senin de bu cümleri kurman lazımdı ama sen sinirlendiğine göre bunları benim demem gerekiyor. Hadi, herkes senin Bruce'la birlikte olduğunu da söylüyordu- ne fark eder?"

Bucky elini yüzüne kapatarak insan ilişkilerinde hala aşama katedememiş içler acısı arkadaşına bakarken Tony homurdandı.

"May'in ya da insanların ne düşündüğüyle ilgilenmiyorum, Rogers, o küçük cadı ve-" Tony duraksayarak Steve'e baktı. Ardından sönerek konuştu. "Potansiyel sevgili adayımı da kaybetmiş bulunuyorum, teşekkürler."

"Oh," dedi Steve birden geri adım atarak. Gözleri karşısındaki adamı incelerken devam etti. "Ben düşünmedim- yani benim suçum değildi aslında ama yine de... üzgünüm."

All We Are (Stony&WinterWidow / After CW)Where stories live. Discover now