Bölüm 37 "Fire"

2.1K 163 234
                                    


"Bazen," diye konuştu Bucky çantasının fermuarını açarken. "Neden uyandığımı sorguluyorum."

Wanda gözlerini kırpıştırarak sevimlilikle ona gülümsediğindeyse fark ettiği şeyle dönüp tşörtünü çıkartmakla uğraşan sarışın adama baktı ve tekrar önüne döndü.

Steve'in burada birbirleriyle derin ilişkileri olan bir ailesi vardı. Yanlarında utanmadığı, soyunmakla ilgili dalga geçildiği, flört konusunda şakalaştıkları ve her konuda gülümseyerek yenilgiyi kabul edip onların dediğini yaptığı. Hakkettiği şekilde, belki de feda ettiklerinin karşılığı olarak.

Avengers içindeki her üye için geçerli değil miydi bu? Stark, Barton ya da Maximoff kızı için? Bu aileyi haketmişlerdi, her biri.

Romanova dahil. Aynı aileye Natalia da sahip değil miydi?

Kıyafetini çıkartırken kendi kendine gülümsedi. Muhtemelen aile Natalia'ya sahipti. Mutlu olması gereken Avengers'tı.

* * *

Clint tekrar jete çıktığında kollarını göğsünde bağlamış bekleyen Peter'ı geçip diğerlerine bakarken konuştu. "Victoria's Secret Show bittiyse gidelim?"

Wanda toplumsal bir probleme açıklık getirecekmiş gibi ona döndü birden. "Gerçekten bunu neden sadece kadınlar yapıyor?"

"Ben çok meşgulüm, bunların da birini süper kahraman diğerini de seri katil yapıyorlar, podyumlara eleman yetmiyor." dedi Tony, tabletinde Sam'in kanat sistemine güncelleme getirmeye çalışırken.

Sona kalan Bucky, Shuri'nin tasarladığı kıyafeti giyerken Steve eldivenlerini taktı. "Gerçekten komik."

"Burada bir dramı konuşuyoruz, Rogers, ne cüretle komik dersin?" diye mırıldandı Tony, gözlerini onu bekleyen Sam'in sırtındaki mekanizmaya çevirerek. "Wanda, büyükbaban feminizmi desteklemiyor."

"Kelime anlamından haberi var mıydı?"

"Peggy Carter'la yanyana savaştım ben, biraz hakaret olmuyor mu bu?"

Bucky kadını uyandığından beri ilk defa hatırlarken birden duraksadığında, Tony'nin de tabletinde gezen ellerinin durduğunu fark ederek ona baktı.

Tony hiçbir şey olmamış gibi işine geri dönüp bittiğini ilan ettiğinde Sam kendisine uzatılan tableti alıp nelerin değiştiğine bakarak dışarı ilerledi.

Bir bildirim sesi duyulduğunda herkes Clint'e baktı.

"Umm..." dedi okçu hızlıca telefonu çıkartıp ekrana bakarken. "Lila Pony resimleri atmış."

Tony gözlerini devirdiğinde Wanda 'aww' diyerek gülümsedi. "Küçükken ben de çok severdim."

Clint kızına geri mesaj yazmaya koyularak dışarı çıktığında genç kız da onun peşinden gitti.

Sonunda giyinen Bucky iki ay önce Sibirya'da kullandığı silahı alarak çıkışa ilerlerken ortaya konuştu. "Peggy için üzgünüm, hayran olduğum bir kadındı."

O aşağı inerek gözden kaybolurken Tony sarışın adama döndü. "Peggy için emir almış olsaydı ve onu öldürseydi ne yapacaktın?"

"Kimsenin hayatının kimseden değerli olduğunu düşünmüyorum." dedi Steve çıkarttığı kıyafetleri tekrar çantaya düzelterek koyarken. "Peggy'nin hayatının değeri ben ona daha fazla değer verdiğim için başkasından üstün değil. Howard'dan, annenden, ya da Winter Soldier'ın öldürdüğü hiç tanımadığım birinden. Eğer kendi iradesiyle yapıyor olsaydı onu öldürürdüm, Peggy için değil, herkes için. Ama kurtarabileceğim birine sırtımı dönmem." Fermuarı çekip çantayı kenara koydu ve Tony bir şey demeyince çıkışa ilerledi.

All We Are (Stony&WinterWidow / After CW)Where stories live. Discover now