Bölüm 39 - "Two Sides"

2.2K 167 197
                                    

Steve sırtını duvara çarptığında kemiklerinin titrediğini hissederken yeniden kalkarak sordu. "Tony?!"

Hatta kimseyi duyamayan sarışın adam sinirlendikçe birilerinin kafasını kırma arzusu da aynı oranda artınca ona nazaran gayet sakin olan Bucky ona baktı.

"Hatta kimsenin olmadığının farkında mısın?"

Steve nefes nefese boynunu sıktığı adamın arkasından başını salladığında arkadaşı onun haline bir bakış attı ve bıçağını fırlatıp işi kolay yoldan çözdü.

Bucky son adamı da geçerek ona baktı. "Belova buradaydı-"

"Wanda, aşağı in." dedi Tony araya girerek.

Genç kız hızla onaylarken koştuğu duyuluyor, yanıtladı. "Hat birden sessizleşti mi? Özel frekans mı kullanıyorsunuz siz? Bu iyimiş çünkü diğerleri susmak bilmiyor."

Yaslandığı duvardan ayrılan Steve durup ona bakan Bucky'le göz göze gelirken yürümeye devam etti.

"Clint'e söylemeyin." diye mırıldandı Tony.

Steve nefesinin ciğerlerini terk ettiğini hissederken Wanda'nın ayak sesleri durdu. Ardında daha hızlı ve gürültülü gelmeye başladı.

Iron Man'in nereye gittiğini gören Bucky oraya ilerlerken Steve koşar adım onu takip etti. Sonunda aralık kapıyı iterek göz yakan rutubet kokusuna açtıklarında Tony gelenlere bakmadı.

Barnes kapıda donakalan Steve'i yanında hissetse de kendisi bu manzarayı çok görmüş biri olarak seri hareketlerle oraya ilerledi ve Tony'nin kucağındaki kadının durumunu kontrol etmeye çalıştı.

Tony tek eliyle kadının gevşeyen bedenini sırtından desteklerken diğer eliyle onun kolunu itekledi. "Faydası yok."

Bucky yüzünü göremediği adama gözlerini kaldırarak bakarken Steve başlığını çıkarttı ve konuşmadan önce yutkunarak sesini toparlamaya çalıştı.

"Kötü mü? Clint ve Sam'in medikal bilgisi var- Bucky'nin de var- bir şey yaparlar- jet hızlı, yetişiriz-" oraya yaklaşan Steve manzarayı daha net görerek cümlesinde boğularak susarken Bucky kadını korumaya alan demir kolu ittirerek Natasha'nın arkaya düşen başını kaldırdı.

"Sıcak-"

"Ölmemiştir- ölmez-"

Tony sarışın adama baktı. "Sence hangimiz daha iyi biliyor?!"

Steve hızlanan nefeslerinin altından yine de aynı şeyi tekrarlarken Bucky kadının nabzını bulmaya çalıştı. "Ama buradaydık- bu kadar yakın ne zaman olabilir?"

"Yelena burada değil miydi?" Tony yeniden onun ellerini ittirirken Bucky bu sefer karşı çıkmadı.

"Kalp masajı-"

"Denemedim mi sanıyorsun?!"

Steve kadının ayak ucunda donakalmış, yere çöken iki adamın başında inanamıyormuş gibi dikilmeye devam ederken Iron Man'in yüzü ona döndü.

"Sen ve Wanda onu yukarı götürün, Barnes ve ben Yelena'yı buluruz-"

"Ben de Belova'yı-"

"Beni dinle Rogers, Natasha'yı Barnes'la yollamam-"

"Ne saçmalıyorsun sen hala-"

"Kes sesini sen- bunları kimin yüzünden yaşıyoruz sanıyorsun?!"

Bucky geri çekilerek ona bakakalırken Steve hızlı davranıp arkadaşını hafifçe kenara çekti ve yere çöküp Natasha'yı Tony'nin kucağıdan kendi kucağına geçirdi.

All We Are (Stony&WinterWidow / After CW)Where stories live. Discover now