ÜÇÜNCÜ BÖLÜM

4.6K 432 113
                                    

MERHABA ARKADAŞLAR, HER NE KADAR SIRLARINI TAMAMEN AÇIKLAMASA DA, BU BÖLÜM CEMİL'İ BİRAZ DAHA İYİ TANIMAMIZI SAĞLAYACAK.BUNUNLA BERABER, GRUBUN DİĞER ÜYELERİNE DE YAVAŞ YAVAŞ AŞİNA OLUYORUZ. DAHA ÇOK BAŞLARDAYIZ TABİ, AMA BEN ÇOK MERAK EDİYORUM: HİKAYE İLGİNİZİ ÇEKTİ Mİ, MİNE'Yİ SEVDİNİZ Mİ, CEMİL SİZDE EN ÇOK HANGİ TEPKİYİ UYANDIRDI...LÜTFEN YAZIN,GÖRÜŞLERİNİZ GERÇEKTEN ÇOK DEĞERLİ...ELEŞTİRMEKTEN DE KAÇINMAYIN TABİ...;)) DOST ACI SÖYLER...SELAMLAR, SEVGİLER...




                                ÜÇÜNCÜ BÖLÜM

CEMİL

"Bu yol uçsuz bucaksız,

Bu zaman dursuz duraksız,

Bu sevda sonsuz soluksuz,

Bu aşk ölümüne ölümsüz."

"Off Kerim!Bu kadar mı battın sen abi yaa?"diye sahte bir kızgınlıkla takıldım Kerim'e.Ela için özel olarak hazırladığı şarkının provasını yapıyorduk.Allahtan şarkıyı kendisi söylüyordu ve ben sadece geri vokal yapıyordum.Gerçi çok güzel melodisi vardı, ama sözleri bana göre fazla romantikti.

Gitaristimiz bana ışıldayan gözlerle baktı ve o da sahte bir iç çekişle,ama gülümseyerek onayladı:

"Yaaa birader, bu kadar işte!"

Belli ki halinden fazlasıyla memnundu.

"İlişme zavallı Romeo'muza kanka yaa!Garibim hazır bulutlarda gezerken, bu ilhamla gruba da bir iki parça attırıveriyor hiç olmazsa."diye lafa karıştı Can.

"Seni de göreceğiz sert çocuk!Elbet gün gelecek, sen de melül melül serenatlar şakıyacaksın."diye bana sataşmadan duramadı Altay.

"İşte o günü hiç görmeyeceksin Altay efendi!Siz, iki kafadar, bakın da yakında kendiniz tutturmayasınız o serenatları."

"Valla bence hiç biriniz büyük konuşmayın!"diye güldü Kerim."Hangi sırayla olur bilemem, ama eninde sonunda hepiniz bu yolun yolcususunuz."

"Yani şimdiden serenatlarınızı hazırlayın diyosuuun."diye alay etti Can.

"Diyoruuum."diye ısrar etti Kerim

"Valla benden Romeo çıkmaz abi.Can desen, olsa olsa Don Juan olur, ama bak, yakışıklı solistimizde o potansiyel var.O ne yere bakan, yürek yakandır o..."diye sırıtan Altay'a sinirle baktım.

"He valla, doğru söyledin adamım.Bu "buz adam" tripleriyle yeme bizi Cemil.Şarkı sözlerinin yarısını sen yazdın , içinde bir şaire yataklık ediyorsun dostum."diyen Can da Altay'ı destekledi.

Bir anda aklıma gelen fikirle davulcu ve basçıya o çok iyi becerdiğim buz gibi bakışımı yönelttim:

"Peki, madem kendinizden bu kadar eminsiniz, bir bahse girmeye ne dersiniz?Hangimiz önce aşık olursa, sahnede ilan-ı aşk edecek.Hile yok, hurda yok, bu kadar basit ve net...Var mısınız?"diye meydan okudum iki serseme.

Altay ve Can şaşkınlıkla birbirilerine bakarken, Kerim kahkaha attı:

"Aha, işler ilginçleşiyor.Bakalım kim kendine güveniyor."diye diğerlerini kışkırtmayı ihmal etmedi.

İlk önce toparlanan Altay oldu:

"Ben varım lan.Aşkla meşkle işim olmaz benim."

Can altta kalmadı:

"Ben de varım.Dünyadaki bütün güzel kızları sevmek varken, öyle bir tanesine takılıp kalacak göz var mı bende?Beni de yazın listeye."diye neşeyle atıldı.

KARANLIKTAN ÇIK ! ("YÖRÜNGE" SERİSİ 2) (Tamamlandı)Where stories live. Discover now