OTUZ BEŞİNCİ BÖLÜM

3.1K 393 156
                                    

GEÇMİŞ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN SEVGİLİ DOSTLAR!NİCE SAĞLIK,HUZUR,NEŞE VE BEREKET DOLU BAYRAMLARDA TEKRAR TEKRAR BULUŞMAK ÜZERE!

BU AKŞAM BİRAZ GEÇİKMİŞ  BAYRAM ŞEKERİ NİYETİNE İKİ MÜJDE VERMEK İSTİYORUM SİZLERE.

BİRİNCİSİ AYLARDIR KAFAMDA OLAN BİR PROJENİN İLK AYAĞI DİYEBİLİRİM.BUNU, HER BİRİ TEK BÖLÜMLÜK BİR ÇAĞDAŞ MASALLAR DİZİSİ OLARAK ADLANDIRABİLİRİM.

CUMA GECESİ SAAT 22.00DE  İLK MASAL "KÜLKEDİ'Mİ ARIYORUM"U YAYIMLAYACAĞIM VE SEVDİĞİNİZ TAKDİRDE ,BELKİ İKİ HAFTADA BİR YENİ MASALLAR YAZMAYA ÇALIŞIRIM.ŞİMDİDEN KEYİFLİ OKUMALAR.

İKİNCİ MÜJDEYE GELİNCE,"YÖRÜNGE"SERİSİNİN ARTIK BİR FACEBOOK SAYFASI VAR.

https://www.facebook.com/fatmaatinc54/

BU ADRES PROFİLİMDE DE MEVCUT VE ÜZERİNE TIKLADIĞINIZ TAKDİRDE,SAYFAYI ZİYARET EDEREK,BEĞENEREK VE TAKİP EDEREK,HİKAYELERDEKİ KAHRAMANLARIN RESİMLERİNİ,GELECEK BÖLÜMDEN FRAGMANLAR VE EN ÖNEMLİSİ BOL BOL SOHBET ETME FIRSATI BULABİLİRİZ.

BU AKŞAM BURADA YAZDIKLARIM BİRAZ UZADI,AMA ŞUNU DA PAYLAŞMADAN GEÇMEK İSTEMEDİM.SON AYLARDA, BELKİ BİR YILDIR ARALIKSIZ YAZMANIN METAL YORGUNLUĞU,BİRAZ DA ŞAHSİ SEBEPLERDEN,"CEMİL"DEN SONRA YAZMA SERÜVENİMİ SONLANDIRMAYI DÜŞÜNMÜŞTÜM,AMA BAŞTA SİZ,SEVGİLİ DOSTLAR,SERİYİ O KADAR SAHİPLENDİNİZ Kİ,ÇOCUKLARIMIN VE ARKADAŞLARIMIN DA TEŞVİKİYLE,BU YOLCULUĞA DEVAM KARARI ALDIM.

BUNUN İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.

SİZİ SEVİYORUM.

KEYİFLİ OKUMALAR.


                   OTUZ BEŞİNCİ BÖLÜM


ON İKİ YIL ÖNCE


           Yok öyle

            Umutları yitirip,

            Karanlıklara savrulmak.

            Unutma:

           Aynı gökyüzü altında

           Bir direniştir yaşamak!

                                                  NAZIM HİKMET



"İçmeyin lan şu b.kları!Bu iğrenç kokulu şeylerden ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum doğrusu..."dedi Kerim yüzünü buruşturarak.

"Hadi lan!B.okmuş'! Marlboro bu oğlumKedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.Sen hanım evladısın diye biz de mi içmeyelim yani...Rahatsız oluyorsan git bebeklerinle oyna."diye çıkıştı Altay.

Cemil eğlenerek yeni edindiği arkadaşlarının dalaşmasını izliyor,ama lafa karışmıyordu.Normalde de pek konuşkan bir çocuk değildi hala.Ne var ki,yetimhane arkadaşı Emin'den sonra ilk defa yaşıtlarıyla mesafeli de olsa,bir yakınlık kurmuş sayılırdı ve temkini elden bırakmasa da, onlarla olmak hoşuna gidiyordu.Altay tam anlamıyla gözü pek bir mahalle kabadayısı taklidiydi,ama özünde sadık ve cesur biriydi.Öte yandan Kerim daha bir duygusal ve barışçıldı,ama o da kavgalardan pek kaçınmazdı.Zaten kavga ede ede birbirilerini tanımışlar ve sonunda bir nevi ateşkes imzalayarak müttefik olmuşlardı.Diğer mahallelerin çocuklarına karşı birlikte çıkmanın daha avantajlı olduğunu keşfedince de, sıkı dost olma yoluna girmişlerdi.

KARANLIKTAN ÇIK ! ("YÖRÜNGE" SERİSİ 2) (Tamamlandı)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant