KIRK DÖRDÜNCÜ BÖLÜM (FİNAL)

4.4K 415 229
                                    

                                              ÖNEMLİ!!!

SESSİZ OKURLARIM DAHİL,LÜTFEN BÖLÜM SONUNDAKİ DUYURUYU MUTLAKA OKUYUN.

Merhaba canlarım!

Sizlerle "Yörünge" adındaki dörtyol ağzında tanıştık.Oradan uzanan yollardan ikisini hep beraber keşfettik ve geriye iki yolumuz daha kaldı.

Sizler harika yol arkadaşlarısınız...

Beni yönlendirdiniz,teşfik ettiniz,yorulduğumda güç aşıladınız,üzüldüğümde teselli ve moral verdiniz.Yerine göre kapak tasarımı,yerine göre danışmanlıkla ve bazılarınız da hikayelerimin tanıtımını yaparak beni desteklediniz,ama en önemlisi,dostluğunuzu her zaman hissettirdiniz.Bütün bunların değeri benim için  ölçülemez,inanın her birinizi ayrı seviyor ve artık ailem olarak görüyorum.

Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.

"Can"da görüşmek üzere...

Keyifli okumalar diliyorum.

Sevgiler...



                     KIRK DÖRDÜNCÜ BÖLÜM (FİNAL)


MİNE

Aynaya yansıyan gelin güzeldi.Gözleri mutlulukla parlıyor,bedeni heyecandan kıpır kıpırdı.

Rüyada gibiydim,ama bu bir rüya değildi.O gelin bendim ve güzel göründüğüme memnundum.Yakışıklı ötesi damadın yanında yerimi almaya layık ve istekli görünüyordum.

Kuaför öğlenden beri buradaydı ve önce saçımı,sonra makyajımı yapmıştı.Ünlülerin kuaförü falan değildi,beş senedir gittiğim iki sokak ötede ufak bir salonu olan Selen ablaydı.Aslında ben kendim oraya gitmeyi düşünmüştüm,ama ne yazık ki medyayla başım dertteydi.Bir hafta önce "Yörünge"nin resmi sitesinde Cemil Caymaz'ın Mine Özsoy'la evleneceği mecburen duyurulmuştu.Zaten bir aydır gazetecilerle köşe kapmaca oynuyorduk.Düğün hazırlığımızın sızmasını önlemek imkansız olmuştu tabi ve gazetecilerin bana ulaşması fazla sürmemişti.Garibim Selvi bile bu durumdan nasibini almıştı,çünkü ev arkadaşım olduğu keşfedilince,bilgi kaynağı olarak ona da dadanmışlardı.

.Bu durum karşısında Cemil sokağa tek başıma çıkmamın doğru olmayacağına karar vermiş ve bir süredir korumalardan Fevzi beni işe dahil,her yere arabayla getirip,götürüyordu.Ve şu anda Selvi'yle oturduğumuz apartmanın önündeki kaldırım adeta medyanın işgali altındaydı.

Bir de Ceylan anne meselesi vardı.Ana oğul ve Nil baş başa verip,şimdilik bu durum hakkında açıklama yapmama kararı almışlardı.Üretilecek spekülasyonların ve geçmişin yeniden deşilmesinin düğüne gölge düşürmesini önlemeyi amaçlıyorlardı,ama söylentiler şimdiden almış başını yürümüştü ve düğünümüzün de Ceylan annelerin evinde yapılacak olması, bu konunun da yakında açıklığa kavuşturulmasının gerekeceğini gösteriyordu.

"Allah nazarlardan saklasın."diyen annemin, aynı anda görüntüsü de aynada belirdi.Usulca yanıma gelmiş ve sıcacık sarılmıştı.Selen abla ilk önce onunla ve Selvi'yle ilgilenmişti ve canım annem adeta ablam gibi görünüyordu.

"Seni de anneciğim."dedim gülerek."Babam sana tekrar aşık olacaktır diyeceğim,ama o zaten her zaman aşkla bakar sana."

"İnşallah Cemil de hayatınızın sonuna kadar sana öyle bakar canım."dedi annem nemli gözlerle.

O sırada odama girmekte olan babam:

"Bundan emin olmasaydım kızımı ona vermezdim zaten Hüda."diye şakalaşmaya çalıştı,ama sesi fazlasıyla duygusaldı.

KARANLIKTAN ÇIK ! ("YÖRÜNGE" SERİSİ 2) (Tamamlandı)Where stories live. Discover now