Ted Bundy (Deel 1)+ IK BEN KWAAD!!!

1.1K 125 22
                                    

Ted Bundy is één van de bekendste en meest beruchte seriemoordenaars in de geschiedenis van de mensheid. Zijn naam brengt tot de dag van vandaag nog steeds angst met zich mee bij velen.

Op 24 november 1946 werd Theodore Robert Cowell geboren in Vermont in de Verenigde Staten. Deze man zou later bekend staan als de gevreesde Ted Bundy.

Ted groeide op zonder vader. Volgens zijn moeder was Ted's vader een zeeman genaamd Jack Worthington, maar dat wordt gezien als een verzinsel. Op de geboorteakte stond namelijk dat ene Lloyd Marshall de echte vader was. Door deze omstandigheden werd Ted opgevoed als de zoon van zijn grootouders.

Zijn grootvader stond bekend als een geweldadige man die zijn vrouw regelmatig sloeg en zijn dochter zelfs eens van de trap gooide nadat ze zich had verslapen. Door deze slechte thuissituatie begon Ted last te krijgen van psychische problemen.

Hij begon met messen te spelen en moorddadige gedachten te krijgen. Er was zelfs een incident dat hij keukenmessen rondom zijn tante had gelegd toen ze sliep. Toen zijn tante daarna wakker werd, stond Ted naast haar met een sinistere brede glimlach op zijn gezicht. Ted was heel erg gesteld op zijn grootvader. Hij bewonderde zijn geweldadige grootvader ondanks dat hij zijn hele familie terroriseerde.

Ted's moeder trouwde een paar jaar later met een man genaamd Johnnie Bundy. De man adopteerde Ted en hierdoor kreeg hij ook de naam Bundy.

Ted Bundy was een narcist en wilde alleen het beste voor zichzelf

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ted Bundy was een narcist en wilde alleen het beste voor zichzelf. Hij kocht dure kleren en als hij ze niet kreeg dan stal hij ze gewoon. Rond deze tijd begon hij zich ook te interesseren in misdaadmagazines (voornamelijk magazines met foto's van lijken). Bundy begon seksueel opgewonden te raken van het zien van die sinistere foto's.

Hij begon in deze periode ook in huizen te gluren en zelfs in te breken. Hij werd daardoor verschillende keren opgepakt door de politie.

Dit was jammer genoeg maar het prille begin van een man die jaren later voor een hele natie bekend zou kommen te staan als een gruwelijk monster. Ted Bundy was een monster en dat zal nog duidelijker worden in de volgende delen.....

 Ted Bundy was een monster en dat zal nog duidelijker worden in de volgende delen

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen

Het volgende deel publiceer ik als dit deel 25 stemmen krijgt. Je hoeft niet te wachten tot dit deel 25 stemmen krijgt, want ik zal tussendoor nog wat andere verhalen publiceren dus don't worry i got you covered :)


Ik wil nog even zeggen dat ik kwaad ben en ik heb het gevoel dat ik daardoor niet zo happy ga zijn de volgende dagen. Het heeft niets met Wattpad te maken, maar ik ben zeer kwaad/teleurgesteld in iemand die ik vertrouwde. Ik wil het er niet echt over hebben. De enige rede waarom ik dit nu vertel, is omdat er veel lezers naar mij komen met hun problemen en ik heb het gevoel dat ik gewoon als een eikel ga reageren door de frustratie die ik nu voel. I know ik zou mijn frustratie niet mogen afreageren op anderen, maar het gebeurd soms gewoon. Ik wil niemand kwetsten dus wacht maar een paar dagen voordat jullie me een privébericht zouden sturen :)

Falke

Echte Horrorverhalen IIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin