De Bijl

1.1K 117 28
                                    

In 1995 werd Jack door zijn ouders aan de deur gezet nadat hij betrapt werd met drugs. Hij besloot om tijdelijk bij zijn grootouders te gaan wonen. Jack's grootvader was een landbouwer die maïs  kweekte en Jack hielp hem terwijl hij daar verbleef.

Op de eerste nacht dat Jack bij zijn grootouders sliep, werd hij wakker door vreemde geluiden die van buiten leken te komen. Hij ging naar buiten en hij hoorde iets door de maïs lopen, maar de maïs was te hoog en hierdoor kon Jack niet zien wat er door het maïsveld liep. Hij ging er vanuit dat het maar één of ander dier was, daarom ging hij terug gaan slapen.

De volgende nacht werd Jack opnieuw wakker, maar deze keer hoorde hij niets. Hij probeerde terug te gaan slapen, omdat hij de volgende ochtend vroeg moest opstaan. Ongeveer een uur later werd Jack opnieuw wakker en deze keer hoorde hij wel iets. Hij opende de gordijnen en zag een man voor het raam staan.

Jack schrok enorm en rende naar de telefoon. Hij belde de politie en terwijl hij dat deed, zag hij het zwarte figuur van de man weg gaan.

Een half uurtje later was de politie daar, maar de man was al weg. Toch besloot de agent om de omgeving wat te onderzoeken. Voor het raam vond de agent iets sinister.....

De agent vond een bebloede bijl....

De agent dacht eerst dat het waarschijnlijk een gruwelijke grap was, maar na wat verder zoeken vond de agent nog wat gruwelijke dingen. Ze vonden 4 afgeslachte dieren in het maïsveld, het was overduidelijk dat ze door de bijl in stukken waren gehakt.

Een paar dagen later werd de man teruggevonden. Hij had zichzelf opgehangen aan een boom.... de man was volgens de ageng onstabiel en zeer gevaarlijk. Jack had geluk dat hij direct de politie had gebeld anders had het misschien slecht afgelopen die nacht....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen :)

Ik wil iedereen bedanken die een reactie heeft geplaatst bij het deel van gisteren, ik apprecieer dat echt enorm :-)

Echte Horrorverhalen IIWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu