Inleiding

4.4K 171 45
                                    

Dit boek is een verzameling van de meest angstaanjagende waargebeurde horrorverhalen ter wereld. Dit boek bestaat uit losse horrorverhalen die meestal niets met elkaar te maken hebben, maar die allemaal aparte verhalen vormen.

Dit is het tweede boek in de reeks, het is niet genoodzaakt om het eerste boek gelezen te hebben voordat je aan dit boek begint, maar je kan het altijd lezen voor meer content.

Waarschuwing

Wij zijn niet verantwoordelijk voor: mogelijke hartaanvallen, angstaanvallen, trauma's, aanvallen van hyperventilatie, koude rillingen, slaapproblemen of hallucinaties die je kan krijgen door het lezen van deze verhalen. Deze verhalen zijn door hun angstaanjagende inhoud, niet geschikt voor alle leeftijdsgroepen.

Stemmen

Ik steek heel erg veel werk in het schrijven van deze verhalen. Ik zou jullie dan willen adviseren om te stemmen indien jullie de verhalen leuk vinden. Stemmen is kosteloos en duurt maar 2 seconden, maar je kan mij de schrijver er zeer gelukkig mee maken. Hierdoor zal ik meer motivatie hebben om meer en betere verhalen te schrijven.

Vragen

Als je vragen hebt, kun je die altijd stellen in de comments, maar ik kan niet garanderen dat ik op alle vragen zal antwoorden. Als je een dringende belangrijke vraag hebt kun je die in privébericht stellen.

Ik wens jullie veel leesplezier

Falke

Echte Horrorverhalen IIWhere stories live. Discover now