Vreemde Telefoontjes....

1.1K 111 13
                                    

Dit is een verhaal van een lezer die anoniem wilt blijven. Persoonlijk snap ik niet dat iedere lezer tegenwoordig anoniem wilt blijven, maar ik respecteer hun beslissing.

Een paar weken geleden kreeg Sofia nogal vreemde telefoontjes van een privénummer. Iedere keer wanneer ze de telefoon op nam, was de persoon aan de andere kant aan het hijgen. Iedere dag na 10 uur s'avonds kreeg ze zo'n vreemd telefoontje. Iedere keer als Sofia niet opnam, zou het nummer blijven bellen tot ze uiteindelijk niet anders kon dan haar telefoon opnemen.

Op een bepaalde nacht werd er aan de deur gebeld. Sofia vond dit zeer eigenaardig, maar ze besloot om toch open te doen. Tot haar verbazing stond er niemand voor de deur. De persoon was blijkbaar weg gegaan. Sofia dacht hier niet veel van en ging daarna terug gaan slapen.

De volgende dag bleef haar vriend bij haar slapen en wederom ging de telefoon. Sofia nam op, maar legde direct terug af zonder te luisteren. Die nacht werd ging haar telefoon opnieuw. Dit was de eerste keer dat ze s'nachts werd gebeld. Vlak nadat de telefoon ging, werd er gebeld aan de deur net zoals de vorige nacht.

Dit keer opende Sofia's vriend de deur, maar wederom was er niemand te bekennen.....

Sofia wist nu dat er een verband was tussen de vreemde verontrustende telefoontjes. Ze overwoog om de politie te bellen, maar ze had het uiteindelijk toch niet gedaan.

Sofia stuurde me dit verhaal een week geleden door toen de telefoontjes nog azn de gang waren, maar ik heb haar uitgelegd hoe ze nummers kon blokkeren en hierdoor kwam er een einde aan de vreemde telefoontjes.

Sofia denkt dat dit nog niet het einde is van de vreemde dingen, maar ze bedankte me wel voor mijn hulp en dit deel zal waarschijnlijk nog wel geupdate worden als er nog vreemde dingen gebeuren.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen

Ik wil nog even iedereen aanzetten om me te volgen als je meer horrorcontent wilt lezen. Stemmen is de beste manier om je appreciatie te tonen voor het werk dat ik doe en mijn verhalen in je leeslijsten zetten is de makelijkste manier om op de hoogte te blijven van updates :-)

Echte Horrorverhalen IIWhere stories live. Discover now