Leeds General Ghost - Foto

1.7K 125 23
                                    

In 2015 trok een werknemer van het Leeds General hospitaal, een foto tijdens het werk en stuurde die naar zijn vriendin.

Op het eerste zicht was het een normale foto van een lege gang, maar er stond nog iets veel sinister op dan de man had gedacht

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Op het eerste zicht was het een normale foto van een lege gang, maar er stond nog iets veel sinister op dan de man had gedacht. Als je goed kijkt kun je een bleke entiteit zien aan het einde van de gang.

Jammer genoeg is dit niet het enige paranormale incident dat in het ziekenhuis plaats vond.

Jarenlang gebeuren er al vreemde dingen in het ziekenhuis. Werknemers horen geregeld vreemde voetstappen in de gang bij de kinderafdeling, maar als ze dan gaan kijken blijkt dat de gang helemaal leeg is. Er zijn ook werknemers die vreemde mysterieuze stemmen horen die van nergens lijken te komen.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen

Ik ben momenteel bezig aan een paar hoofdstukken over de beroemde seriemoordenaar Ted Bundy.

Dat zullen in totaal 3 - 5 delen zijn over Ted Bundy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dat zullen in totaal 3 - 5 delen zijn over Ted Bundy. Ik wou zijn verhaal eerst in twee delen vertellen, maar er is gewoon te veel te vertellen over deze beruchte seriemoordenaar.
Ik publiceer het eerste deel over Ted Bundy als dit deel 25 stemmen krijgt :)

Echte Horrorverhalen IIWhere stories live. Discover now