The Watcher

3.1K 161 27
                                    

In 2014 kochten Derek en Maria Broaddus hun droomhuis in New Jersey voor maar liefst 1,3 miljoen dollar. Jammer genoeg werd hun droom een ware nachtmerrie.

Amper drie dagen nadat ze het huis gekocht hadden, kreeg de familie een vreemde angstaanjagende brief

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Amper drie dagen nadat ze het huis gekocht hadden, kreeg de familie een vreemde angstaanjagende brief. In de brief stonden er vreemde dingen, maar het meest angstaanjagende was wel wanneer er werd gevraagd in welke kamers de kinderen sliepen. De schrijver van de brief wilde dat weten zodat hij ' beter kon plannen'. Ook werden de kinderen 'Young bloods' genoemd.

De schrijver van de brief noemde zichzelf 'The Watcher'

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

De schrijver van de brief noemde zichzelf 'The Watcher'. Hij beweerde dat zijn grootvader het huis bekeek in de jaren 1920 en dat zijn vader het huis bekeek in de jaren 1960, maar deze keer was het zijn beurt.

Hij zou in één van de brieven ook de familie hebben bedreigd waaronder de kinderen, hierdoor besloot de familie een klacht in te dienen tegenover de vorige eigenaars. Zij hadden het huis verkocht zonder te vermelden dat er een stalker brieven stuurde. Op één van de brieven was het DNA gevonden van een vrouw, maar het is niet zeker dat het van de schrijver kwam. Volgens de FBI zou het gaan om een ouder persoon die mentaal niet inorde was.

De familie kreeg ook nog een derde brief van de watcher. De familie heeft deze niet publiek gemaakt, waarschijnlijk door de gruwelijke natuur van de brieven en om hun kinderen te beschermen.

Velen denken dat dit gaat om een grappenmaker, maar volgens experts gaat het om iemand die mentaal niet inorde is en mogelijk ook gevaarlijk is

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Velen denken dat dit gaat om een grappenmaker, maar volgens experts gaat het om iemand die mentaal niet inorde is en mogelijk ook gevaarlijk is.

Jarenlang bleef het bij die 3 angstwekkende brieven, maar op 20 februari 2017 kreeg de eigenaar van het huis opnieuw een brief van de watcher. Deze brief werd niet gepubliceerd, maar het zou veel sinister zijn geweest dan alle voorgaande brieven. Er zouden dreigingen in staan van een zeer gruwelijke sinistere aard.

Wie de watcher is en wat hij/ zij wil is tot de dag van vandaag nog altijd een groot raadsel. Het enige dat zeker is, is dat de watcher het huis zeer obsessief gestalkt moet hebben en waarschijnlijk nog steeds doet.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen

Vergeet niet om dit boek in jullie leeslijsten te zetten want er zullen nog veel meer horrorverhalen volgen :)

Echte Horrorverhalen IIحيث تعيش القصص. اكتشف الآن