Sinistere Kerstmis.....

443 53 6
                                    

Op 23 december 1994, ging Tracy Mertens, moeder van twee, naar haar oude huis in Birmingham  om wat spullen op te pikken.

Er klonk een zwaar geklop op de voordeur van het huis. Toen Tracy de deur opende, stonden er twee onbekende zwarte mannen voor haar. Tracy werd geslagen en vastgenomen. Uiteindelijk werd ze geblinddoekt en meegenomen in een auto.

De mannen reden haar in een gele ford naar het nabije dorp van Eaton....

De auto stopte voor de plaatselijke kerk en gooiden Tracy uit de auto. De mannen goten benzine over haar lichaam en Tracy werd daarna levend in brand gestoken op de trap van de Kerk.....

Ze overleefdede de aanslag nauwelijks, maar ze was voor 95% verbrand. Tracy werd naar het hospitaal gebracht, maar ze overleed zo'n 11 uur later. De politie kon in de tussentijd nog met haar praten over wat er was gebeurd, maar zo'n 23 jaar later blijft de zaal nog steeds een groot mysterie. De daders zijn nooit opgepakt of zelfs geïdentificeerd. Tracy liet 2 kinderen achter....

Wees dus altijd zeer voorzichtig voordat je de voordeur opent...

Bedankt voor het lezen van dit speciale ongewone Kerstverhaal. Vergeet niet te stemmen en ik hoop dat jullie dit kunnen waarderen.

Vrolijk Kerstmis....

Falke

Echte Horrorverhalen IIWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu