Halloween Challenge

598 101 10
                                    

Zoals de meesten van jullie wel weten, hou ik ieder jaar een halloween challenge.

Vorig jaar werd de uitdaging al na een paar dagen voltooid. De uitdaging was om 340 nieuwe stemmen te krijgen in totaal.

Dit jaar doe ik opnieuw zo'n challenge. Jammer genoeg was ik er deze week niet, dus ik ben wat laat met deze challenge. Hierdoor heb ik besloten om de Challenge aan te passen zodat het makkelijker wordt voor jullie aangezien de tijd veel korter is.

Dit jaar publiceer ik 5 verhalen op halloween avond als jullie deze Challenge kunnen voltooien. Als jullie niet slagen in deze Challenge, zal ik maar 2 hoofdstukken publiceren.

Als dit hoofdstuk tegen klokslag 23:59 op 31 oktober, 30 stemmen krijgt dan publiceer ik 5 verhalen en hebben jullie de Challenge gewonnen.

Sommige zullen denken van 'Omg hij vraagt weeral om stemmen'. Dat is correct, maar je krijgt er maar liefst 5 verhalen voor terug. Ik zie geen andere horrorschrijver dit soort dingen doen, dus ik denk niet dat ik zo onredelijk ben. Even ter zijde, het is me opgevallen dat boeken met 'horrorverhalen' plotseling zeer populair worden als ik een tijdje geen horrorverhalen publiceer. Dat geeft me redelijk wat voldoening om dat te zien, zeker omdat ik dan weet dat mijn boeken toch redelijk wat impact hebben. Maar dat even ter zijde.

Nog even alles op een rijtje zetten. Als dit deel tegen klokslag 23:59 op 31 oktober (halloween) 30 stemmen krijgt, dan publiceer ik 5 nieuwe verhalen. Waarschijnlijk zal 'Ted Bundy deel 3' één van die verhalen zijn.

Nu hebben jullie een goede rede voor eens te stemmen, dus klik op de stem knop. Ik geloof in jullie en ik zou deze challenge niet doen als ik er niet voor de volle 100% in zou geloven dat jullie deze Challenge zouden voltooien.

Bedankt iedereen voor te lezen en voor de hartverwarmende comments onder het vorige deel. Ik waardeer dat echt enorm en ik wil dat jullie dat weten :)

Echte Horrorverhalen IIWhere stories live. Discover now