Highgate Vampire

471 61 15
                                    

Het Highgate cemetery was een berucht kerkhof dat overgenomen was door de natuur. Het was al verschillende jaren in verval geraakt en er gingen geruchten rond dat geesten en andere paranormale wezens zich schuil hielden achter de poorten van dit kerkhof...

Uiteraard zijn dit maar vage legendes die niet konden bewezen worden, maar aan het begin van de jaren '60 begonnen er rare dingen te gebeuren. Twee jonge meisjes liepen 's nachts naar huis en moesten het Kerkhof passeren. Ze beweren dat ze lichamen zagen opstaan uit hun graf. Dit lijkt misschien een hallucinatie van twee dronken meisjes, maar volgens velen zat er wat meer achter.

Een man beweerde aangevallen te zijn aan de poort van Highgate Cemetery door een lang zwart figuur en daarna begonnen de rare activiteiten pas echt.

In 1969 begonnen mensen dode lichamen te vinden van dieren op het kerkhof. Dit waren voornamelijk vossen. Het was niet abnormaal voor dode dieren te vinden, maar het vreemde aan de hele zaak was dat het er ongewoon veel waren. Het meest sinistere aan deze zaak was dat het bloed van die dieren volledig was verwijderd. Dit was een groot mysterie en de dieren zouden ook vol met buitplekken hebben gestaan.

Jammer genoeg was dit nog maar het begin van de hele vampier hysterie. Mensen uit de buurt beweerden bezocht te zijn door duistere figuren in hun slaapkamers. Één vrouw beweerde zelfs gebeten te zijn door een vampier. Dit lijkt misschien een roep voor aandacht van een gekke vrouw, maar de wonden in haar nek waren onderzocht en bleken echt te zijn. Er zijn zelfs beelden van haar nek en het is duidelijk dat er 2 diepe wonden in haar nek staan.

Vampierjagers kwamen het kerkhof onderzoeken en vonden uiteindelijk niets. Een bisschop beweert wel dat hij met een groep een vampier had gevolgd en daarna verbrand had, maar er is niet veel bewijs van.

Maanden gingen voorbij en de politie vond een verkoold lichaam op het Kerkhof. Dit is geen legende er is inderdaad een lichaam gevonden. Het lichaam was verkoold en het hoofd was er afgehakt, de politie dacht dat het lichaam gebruikt werd voor een duister ritueel.

Jaren gingen voorbij en in 2016 werd er wederom een vreemd duister figuur waargenomen op het kerkhof. Is dit het begin van een nieuwe golf van vampieraanvallen?

Dit is een zeer interessante zaak en ik ben gefascineerd door dit verhaal. Uiteraard neem ik het met een korreltje zout, maar ik moet toegeven dat er mysterieuze dingen gebeurd zijn op dat kerkhof die niet te verklaren zijn. Daarom ga ik hier een heel uitgebreid artikel over schrijven voor de website.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen

Wederom volgende deel bij 20 stemmen. En mensen laat me eens weten in de comments wat jullie de beste verhalen vinden vanuit mijn boeken (Echte Horrorverhalen, Creepypasta,...). Ik zou dat enorm appreciëren :)

Echte Horrorverhalen IIWhere stories live. Discover now