Onder Het Bed....

490 60 14
                                    

Een vrouw van 61 uit de Verenigde Staten, was s'avonds alleen thuis. Ze was op zoek naar haar twee katten en kon ze nergens vinden.

Ze hoorde iets onder het bed. Ze ging er vanuit dat haar katten onder het bed zouden zitten. Ze stak haar arm onder het bed en voelde....

In plaats van de pels van een kat te voelen, voelde ze huid....

Een volwassen man stormde van onder haat bed en liep naar buiten. Hij klom over het hek in de achtertuin en vluchtte weg.

De politie kwam al snel. Één van haar buren had de politie al gebeld nadat hij een vreemde man deur aan deur zag gaan en op deuren begonnen bonken. Een andere buur zag de onbekende man naar de achtertuin van de 61 jarige vrouw lopen.

De man werd uiteindelijk opgepakt. Het bleek te gaan om 25 jarige Christian Vatovec. De man was een inbreker en was er vandoor gegaan met een gouden ketting en een camera.

Deze situatie lijkt misschien zeer uitzonderlijk, maar ik kan jullue verzekeren dat dit soort dingen regelmatig gebeuren.

Daarom zou je beter onder je bed kijken voordat je gaat slapen, want je weet immers nooit wie of wat er onder kan zitten....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen. Volgende deel bij 20 stemmen.

Eerste deel van het jaar. Ik hoop dat jullie het goed vonden. Het is misschien nogal kort, maar ik ben de laatste tijd nogal druk met de website bezig. Vandaag heb ik zo'n 3 uur bezig gezeten met een IT review te schrijven.

Ik hoop dat jullie het begrijpen :-)

Echte Horrorverhalen IIWhere stories live. Discover now