Jack The Ripper Deel 1

711 71 12
                                    

Op de nacht van 31 augustus 1888 rond half 3, verdween Marry Ann Nichols toen ze door de straten wandelde van Whitechapel in London.

Amper een paar uur na haar verdwijning, werd haar lichaam gevonden in één van de achterstraatjes van Whitechapel. Ze was verschillende keren in haar buik gestoken met een mes en haar keel was helemaal overgesneden. Marry Ann was een meisje van het plezier, maar was een paar jaar voordien getrouwd met een man genaamd William Nichols.

Zij zou het eerste officiële slachtoffer zijn van de beruchtste moordenaar uit de geschiedenis.....

Whitechapel was een sinistere plaats in die tijd. Voor de moord op Marry Ann, vonden er nog een paar moorden plaats.

Op 3 april 1888, werd er ook al een vrouw vermoord. De vrouw 'Emma Smith' werd beroofd en daarna seksueel mishandeld. Ze liep hierdoor heel wat verwondingen op waaraan ze een paar dagen later dan zou sterven. Deze moord zou niet officeel verbonden zijn met Jack The Ripper, maar de dader werd nooit gevonden.

Een paar dagen voor de moord op Mary Ann Nichols, werd er een lichaam van een vrouw gevonden in de straten van Whitechapel. De vrouw 'Martha Tabram' werd vermoord op 7 augustus 1888. Ze werd zo'n 39 keer gestoken door een mes. De politie linkte dit in eerste instantie met Jack The Ripper, maar experts beweerden dat de stijl anders is dan die van The Ripper.

Jammer genoeg was dit nog maar het prille begin van een serie van verontrustende gruwelijke moorden....

In de ochtend van 7 september 1888, werd er opnieuw een lichaam van een prostituee gevonden. Annie Chapman was vermoord, haar buik was helemaal open gesneden en net zoals bij Marry Nichols werd haar keel overgesneden door twee diepe sneden met een mes.

Het was een gruwelijke moord, overal lag er bloed en later bleek dat de moordenaar de baarmoeder van Chapman uit haar lichaam had gesneden....

Vlak voor haar moord, werd Chapman gezien in het gezelschap van een man. De getuige omschreef de man als een deftige man met zwart haar. Was deze man Jack The Ripper?

Wordt vervolgd

Bedankt voor het lezen van dit verhaal. Vergeet niet te stemmen en te volgen als je meer wilt lezen.

Dit verhaal is zo vaak gevraagd door lezers en ik dacht dat het een goed moment was om dit verhaal te publiceren. Ik publiceer het tweede deel bij 30 stemmen (moet niet moeilijk zijn want minstens 15 mensen wouden dat ik dit verhaal schreef)

Ik wil nog even iedereen gerust stellen. Voorlopig ga ik niet stoppen met Wattpad of met dit boek, maar ik wil zeer graag in de politiek gaan, maar zolang ik jullie kan vermaken met mijn verhalen, ben ik bereid om verder te gaan voor nog een paar maand en mijn plannen uit te stellen :-)

Echte Horrorverhalen IIWhere stories live. Discover now