De Klopgeest

1K 77 10
                                    

Edd leefde voor een paar weken in kleine studio in New-jersey. In die periode gebeurde er vele paranormale dingen rondom Edd.

Het begon eerst toen Edd sleutels en andere kleine voorwerpen begon te verliezen. Dit was zeer eigenaardig omdat de plaats waar hij leefde niet veel groter was dan 20 vierkante meter.

Uiteindelijk vond hij zijn sleutels een paar dagen later terug in zijn badkamer. Dit was een zeer vreemde plek om zijn sleutels terug te vinden.

Op een vrijdagavond besloot Edd om eens vroeg te gaan slapen, maar hij werd wakker van een bonk tegen de voordeur. Hij stond onmiddellijk op en opende de voordeur, maar er was niemand. Niemand voor de deur, niemand in de gang, gewoonweg niemand. Edd maakte zichzelf wijs dat het waarschijnlijk van bij zijn bovenburen kwam, maar hij was er toch zeker van dat het gebonk was op zijn deur.

Wekenlang bleef het het gebonk s'nachts doorgaan. Het gebeurde niet dagelijks, maar er waren keren dat het meerdere keren op een nacht gebeurde.

Edd vond dit zeer verontrustend en uiteindelijk besloot hij om raad te gaan vragen bij zijn buurvrouw. De buurvrouw werd zeer bleek toen Edd vertelde wat er aan de hand was.

De buurvrouw vertelde dat er een oude man in de studio leefde voor hem en dat de arme man last had van dementie. Het hele gebouw werd soms in het midden van de nacht wakker omdat de demente man met zijn hoofd tegen zijn voordeur begon te bonken..... soms zelf minutenlang. De buurvrouw begon daarom oordopjes in te doen terwijl ze sliep en ze is dat blijven doen.

De buurvrouw zei ook dat de man stierf in zeer mysterieuze omstandigheden. Hij zou zijn polsen hebben doorgesneden in zijn bad.....

Edd verhuisde een week later. Hij klaagde daarna de huisbaas aan omdat hij niets gezegd had over de zelfmoord.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen

Echte Horrorverhalen IIOù les histoires vivent. Découvrez maintenant