Jack The Ripper Deel 2

576 77 13
                                    

Op 27 september 1888, ontving een nieuwsbedrijf in London, een vreemde verontrustende brief.

"Beste Baas, Ik hoor steeds dat de politie me te pakken heeft, maar dat gaat zomaar niet. Ik heb me rot gelachen om hun serieuze koppen en verhalen dat ze me op het spoor zijn. Van die grap met Leather Apron kwam ik niet meer bij. Ik heb de pest aan hoeren en zal ze aan mootjes blijven snijden tot ze me in de boeien slaan. De laatste keer was echt groots. Ik gaf de dame geen kans om te gillen. Hoe kunnen ze me nu ooit pakken. Ik hou van m'n werk en wil weer aan de slag. Je zal snel weer van mij en m'n leuke spelletjes horen. Ik heb wat van dat rooie spul van de laatste keer in een gemberbierfles bewaard, om mee te schrijven. Maar het werd dik als lijm en ik kan het niet gebruiken. Rooie inkt werkt net zo goed, hoop ik. Ha ha. De volgende keer snij ik de oren van de dame d'r af, gewoon voor m'n plezier. Hou deze brief achter tot ik wat meer heb laten zien, kom er dan mee voor de dag. M'n mes is zo goed en scherp dat ik bij de eerstvolgende kans meteen aan de slag wil. Veel geluk. Uw dienaar,
Jack the Ripper

M'n naam wil ik best prijsgeven. PS Was niet goed genoeg om dit op de bus te doen voor ik alle rooie inkt van m'n handen af had gekregen vervloekt Nog altijd geen geluk. Ze zeggen nu dat ik een dokter ben. ha ha"

*Bron Wikipedia

Men ging er eerst vanuit dat het ging om een gruwelijke grap, maar al snel kwamen ze tot de conclusie dat het niet ging om een sinister grap....

Op de nacht van 30 september rond 1 uur s'nachts, werd er wederom een lichaam gevonden in Whitechapel. Wederom was het slachtoffer een vrouw, de 44 jarige vrouw - Elizabeth Stride - werd vermoord door een enkele diepe messteek in haar nek.

Elizabeth Stride 'Long Liz' was, zoals een hoop van de andere slachtoffers van Jack The Ripper, een prostituee in Whitechapel. Anders dan de rest van de slachtoffers, werd er niets verder gedaan dan de messteek in haar nek. Het leek er op dat de moordenaar bijna werd gevat en dat hij daarom geen tijd leer had voor iets te doen met het lichaam.

Jammer genoeg was zij niet het enige lijk dat die dag gevonden zou worden....

Nog geen uur na de vondst van het lichaam van Elizabeth Stride, werd er opnieuw een lichaam gevonden

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nog geen uur na de vondst van het lichaam van Elizabeth Stride, werd er opnieuw een lichaam gevonden. In een andere buurt van London werd het lichaam van een prostituee gevonden.

Opnieuw was de doodsoorzaak een fatale messteek in de nek. De buik van de vrouw werd helemaal opengesneden en één van haar nieren werd er ter plekke uitgesneden......

Uit pure wanhoop na deze dubbele moord, besloot de politie om de brief van Jack The Ripper openbaar te maken. Na de publicatie van deze brief, ontstond er een angst onder de bevolking van London.

Dit was lang nog niet het einde van deze gruwelijke moordenaar. Dit was immers nog maar het effect van de eerste brief.....

Wordt vervolgd.....

Bedankt voor het lezen, vergeet niet voor te stemmen en te volgen.

Wederom ga ik het volgende deel publiceren bij 30 stemmen. Ik zou het ook enorm waarderen als jullie dit boek zo veel mogelijk zouden kunnen delen met anderen. Ik zou ik heel erg appreciëren :-)

Vrolijk Kerstfeest :-)

Echte Horrorverhalen IIWhere stories live. Discover now