De Alfabetmoordenaar

936 101 33
                                    

Vandaag ga ik het hebben over één van de meest sinistere moordenaars die ooit op deze aarde heeft rondgelopen. De Alfabetmoordenaar was een sinistere moordenaar die een vreemde fixatie had voor het alfabet.

Op dinsdag 16 november 1971, verdween de tien jaar oude Carmen Colon. Drie dagen later werd haar lichaam teruggevonden in Churchville in de staat New-York. Carmen was verkracht en gewurgd. Deze zaak werd nooit opgelost.

Een paar jaar later op 2 April 1973, verdween de elfjarige Wanda Walkowicz. Een dag later werd haar levenloze lichaam gevonden in Webster in de staat New York. Wederom was het slachtoffer verkracht en gewurgd.

Een paar maand later op 26 november 1973, verdween een ander jong meisje van elf jaar oud genaamd Michelle Maenza. Net zoals Carmen, werd Michelle's lichaam twee dagen later teruggevonden. Haar lichaam werd teruggevonden in Macedon ook in de staat New-York. De omstandigheden waren hetzelfde als bij Carmen en Wanda.

De zaak werd nooit opgelost en de pers sprak over de 'Alfabetmoordenaar' omdat ieder slachtoffer gevonden werd in een stad met dezelfde eerste letter als van de namen van de slachtoffers. Bijvoorbeeld Wanda Walkowicz (WW) werd teruggevonden in Webster.

Het sinistere aan de moordenaar is dat hij de slachtoffers waarschijnlijk op voorhand had gestalkt. Het is zeer moeilijk om iemand te vinden die dezelfde eerste letter in haar voornaam als in haar achternaam heeft. De slachtoffers zijn ook van een zeer jonge leeftijd.

Ondanks dat de politie DNA sporen had gevonden, werd de dader nooit gevat.

Een paar jaar later begonnen er opnieuw soortgelijke moorden te gebeuren, maar dit keer was het in Californië....

De lijken van Pamela Parsons, Roxene Roggasch, Tracy Tofoya en Carmen Colon (andere vrouw) werden over een periode van 7 jaar teruggevonden in de staat Californië. Deze vrouwen werden door de autoriteiten beschreven als jonge prostituees.

Het leek er op dat de Alfabetmoordenaar nu actief was in Californië.....

De moordenaar bleef ongestraft moorden voor een periode van meer dan 20 jaar. Waarschijnlijk heeft de Alfabetmoordenaar tientalle moorden gepleegd waar er geen lichamen van gevonden zijn.

In 2011 werd er een man in Californië opgepakt voor de moorden van de vrouwen in Californië. Die man was ook al een verdachte voor de moord op de meisjes in de staat New-York. Joseph Naso was een 77 jarige gepensioneerde fotograaf die in Californië en New-York werkte.

 Joseph Naso was een 77 jarige gepensioneerde fotograaf die in Californië en New-York werkte

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Naso was een zeer vreemde man die bekend stond als 'Crazy Joe'. Hij had zelfs een soort dagboek met de namen van zijn slachtoffers. Er stonden heel wat namen in, jammer genoeg konden er velen niet worden geïdentificeerd.

Naso werd veroordeeld voor de moorden op 6 vrouwen en hierdoor kreeg hij in 2013 de doodstraf.

Een zeer vreemd detail is dat het DNA dat gevonden werd bij de slachtoffers in New-York, niet overeenkwam met dat van Naso. Dit wilt zeggen dat de echte Alfabetmoordenaar misschien nog vrij rond loopt....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen als je het creepy vond. Ik steek heel veel tijd en moeite in deze verhalen dus een stem of een leuke reactie is altijd zeer gewaardeerd :-)

Het volgende verhaal gaat over één van de meest paranormale en sinistere locaties ter wereld. Ik publiceer dat verhaal als dit deel 25 stemmen krijgt :-) dus zeker stemmen als je graag paranormale verhalen leest.

Echte Horrorverhalen IIWhere stories live. Discover now