My Opinion+belangrijke update

717 61 12
                                    

Ik wil jullie even zeggen dat ik een nieuw boek heb. Het is niet echt nieuw nieuw, het boek bestaat namelijk al een paar weken, maar ik wou het toch even vermelden. Sommige van jullie zullen het oude gelijknamige boek wel herinneren, maar dat moest ik offline halen door allerlei omstandigheden.

Dit is de cover van het boek en ik hoop dat jullie het zullen lezen en onthou je eigen mening geven onderwerpen mag in de comments, maar doe dit op een normale respectvolle manier

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dit is de cover van het boek en ik hoop dat jullie het zullen lezen en onthou je eigen mening geven onderwerpen mag in de comments, maar doe dit op een normale respectvolle manier.
__________________________

Belangrijke update

Ik had de laatste tijd een zeer slecht gevoel bij dit boek. Ik zag namelijk een kleine afname van lezers de laatste weken en hierdoor ging mijn motivatie drastisch naar omlaag.

Maar ik kwam tot de conclusie dat ik niet mag opgeven en moet blijven doorzetten voor jullie de fans. Daarom heb ik besloten om me nog meer in te zetten voor de fans.

Falke

Oh en nog iets. Morgen ga ik een verhaal publiceren dat ik een paar dagen geleden heb meegemaakt. Het heeft te maken met een vreemde man die aan de deur kwam deze week....

Echte Horrorverhalen IIWhere stories live. Discover now