Ted Bundy Deel 2

888 115 5
                                    

Ted Bundy ontwikkelde zich als een zeer aardige, ambitieuze, sympathieke student. Hij kreeg in 1964 een beurs en hierdoor kon hij Chinees studeren aan de universiteit.

Een paar jaar later leerde hij Stephanie Brooks kennen en hij startte een relatie met haar. De relatie liep goed, maar Brooks begon haar twijfels te hebben over Ted. Hij gedroeg zich zeer onvolwassen en na ongeveer een jaar brak ze met hem en vertrok ze naar Californië.

Bundy was er kapot van en stopte met zijn studies. Later begon hij dan opnieuw met studeren en begon hij psychologie te studeren. Hij kreeg een baan bij de zelfmoordlijn waar hij honderde mensen gered heeft. Toch bleef Bundy met psychische problemen zitten, hij had een obsessie voor zijn ex vriendin Stephanie Brooks terwijl hij een relatie had met een andere vrouw. Hij begon uiteindelijk terug een relatie met Brooks die hij uiteindelijk verbrak als een soort van wraak.

 Hij begon uiteindelijk terug een relatie met Brooks die hij uiteindelijk verbrak als een soort van wraak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

In 1974 werd een vrouw in haar slaap overvallen. Ze werd zwaar gelagen en mishandeld, maar ondanks de zware mishandeling overleefde ze het en belande ze in een coma. Ze kreeg hierdoor een zware blijvende hersenbeschadiging.

Een maand later begonnen er maandelijks vrouwen te verdwijnen onder mysterieuze omstandigheden. De vrouwen werden met brute kracht in de nacht ontvoerd en werden nooit teruggevonden.....

In de zomer van 1974 begonnen mensen ook ledematen en botten te vinden in een afgelegen bos. Er werden zelfs een paar schedels gevonden. Hierdoor kwam ee politie al snel tot de conclusie dat ze te maken hadden met een sinistere seriemoordenaar.

Maar plotseling stopten de mysterieuze verdwijningen en moorden. Dit was het einde van de reeks mysterieuze verdwijningen die een half haar lang door gingen en tientalle slachtoffers eisten. Jammer genoeg was dit nog maar het begin van Ted Bundy's sinistere daden.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen :)

Het volgende deel 3 publiceer ik bij 30 stemmen. Dus zeker stemmen ik steek hier veel tijd in en ik apprecieer het als jullie dat zouden doen :)

Echte Horrorverhalen IIWhere stories live. Discover now