Horrorverhalen van lezers

695 86 13
                                    

Dit zijn twee horrorverhalen van lezers, er volgen er nog, maar het zijn er redelijk veel dus ik probeer zo weinig mogelijk tijd te verspillen met berichten sturen en meer met het uitschrijven van jullie verhalen.

Enjoy

__________________

Verhaal van: Anoniem

Deze persoon vertelt over een ervaring die ze had toen ze jonger was. Ik ga haar Jane noemen in dit verhaal.

Rond 2006, woonde Jane naast een oudere man. De man was altijd zeer vriendelijk tegen haar en al snel begon haar familie de man als een familievriend te zien. Hij bleef met Kerstmis eten en Jane maakte haar huisweek bij de man als haar ouders nog niet thuis waren.

Jane's vader kreeg een job in Duitsland, hierdoor ging de familie in Duitsland gaan wonen. Ruim een half jaar later werd hun oude buurman opgepakt.

De man zou meerdere jongeren hebben aangetast van Jane's leeftijd....

Jane kon dit niet geloven, maar is nu zeer blij dat de man nooit iets bij haar had geprobeerd.

_______________

Verhaal van: b-a-s-i-c

Deze meid is al heel lang één van mijn loyaalste fans, daarom wil ik iedereen aanzetten om haar te volgen.

Ze vertelde me over haar ervaring met een mysterieuze hoofdpijn.

Ze kijkt vaak naar een paranormaal kanaal op YouTube, maar iedere keer als ze naar één van zijn video's kijkt, krijgt ze een hevige onverklaarbare hoofdpijn. Dit gebeurt alleen maar na het kijken van die paranormale video's. Ze krijgt soms zelfs het gevoel dat ze scheel begint te kijken en ze voelt mysterieuze steken over heel haar lichaam.

Soms duurt het een paar uur, maar soms kan het een hele dag door blijven gaan.

In de laatste jaren zijn er heel wat mensen die paranormale activeiten beginnen waar te nemen na het kijken van bepaalde video's. b-a-s-i-c haar ervaring is dus niet zo uitzonderlijk, maar het blijft zeer sinister....

Om af te sluiten wil ik iedereen bedanken voor te lezen. Zeker stemmen want er komt een nieuw deel als dit deel 20 stemmen krijgt. Nogmaals bedankt en stay creepy guys ;)

Echte Horrorverhalen IIWhere stories live. Discover now