Paranormale Activiteiten na Ouija bord sessie

3.3K 198 33
                                    

Vorig jaar vertrokken Heather's ouders voor een weekendje op vakantie. Heather was 17 dus haar ouders besloten dat ze oud genoeg was om alleen thuis te blijven en op het huis te passen.

Vlak nadat haar ouders vertrokken, nodigde Heather een paar vriendinnen uit voor een Girl's night bij haar thuis. Één van haar vriendinnen had een ouija bord mee, ze dacht dat het misschien wel leuk was om het eens uit te proberen.

Ze staken een paar kaarsen aan en gingen met 4 rondom het bord zitten. Eerst begonnen ze wat onnozel te doen met het bord, maar daarna werd het serieus en probeerden ze contact te zoeken met iets. Ze vroegen allerlei vragen, maar er gebeurde helemaal niets.

Heather vroeg ofdat er überhaupt iemand was. Het was even zeer stil, maar plots hoorden ze iets breken in de keuken. Heather gilde en werd opeens zeer bang. Na een paar minuten overleggen, besloten de meisjes om te gaan kijken.

Ze kwamen in de keuken en ze merkten onmiddelijk op dat het daar zeer koud was ondanks dat de verwarming op stond. Ze keken wat verder, maar konden niets vinden. Opeens begonnen ze vreemde geluiden te horen die vanuit de hal kwamen. Het klonk alsof iemand aan het fluisteren was in de andere kamer, maar het was te stil om het te verstaan.

Heather opende heel voorzichtig de deur van de hal en de meisjes zagen onmiddellijk glasscherven op de vloer liggen.

Iets had het raam in de hal gebroken....

Heather was doodsbang, ze begon te trillen van angst. Heather ging die nacht bij een vriendin gaan slapen omdat ze te bang was om in haar eigen huis te zijn.

 Heather ging die nacht bij een vriendin gaan slapen omdat ze te bang was om in haar eigen huis te zijn

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Heather zegt dat ze sinds die beruchte avond geregeld vreemde geluiden en stemmen hoort in haar huis. Heather denkt dat ze iets opgeroepen hebben toen ze met het Ouija bord aan het spelen waren.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen

Het volgende deel publiceer ik als dit boek in totaal 100 stemmen heeft :-)

Echte Horrorverhalen IIWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu