Ghost Story Deel 2

666 82 6
                                    

Anouk voelde de rillingen over haar hele lichaam lopen. Ze was verstijfd van angst, maar ze moest gewoon gaan kijken.

Ze omschreef het gebonk als hol met een soort van metalische naschok. Anouk draaide zich om, hierdoor kon ze beter horen waar het gebonk vandaan kwam. De situatie werd met elke bonk, meer en meer sinister...

Anouk slenterde voorzichtig naar de andere kant van haar huis. Haar ademhaling werd steeds luider en luider, maar opnieuw stopte het gebonk. Het was terug rustig en ze kon wederom normaal ademhalen.

De rust was maar van korte duur want drie minuten later, begon het gebonk opnieuw en dit keer kwam het vanuit de keuken. De keuken had geen ramen of buitendeuren, dit was dus zeer vreemd en verontrustend.

Anouk wilde wakker worden, maar dat kon niet.... dit was namelijk geen nachtmerrie... dit was realiteit...

Toen ze in de keuken kwam, zag ze een stoel op de grond liggen. Het leek alsof het door een kracht naar achteren was geduwd. Anouk was er van overtuigd dat er iemand in het huis was. Ze begon in paniek te huilen, Anouk kon dit gewoon niet meer aan.

Plotseling hoorde ze iemand op de trap lopen. Ondanks dat ze helemaal in paniek was, ging ze toch gaan kijken. Ze kwam in de traphal en ze hoorde het gekraak van de traptreden. Ze keek heel voorzichtig, maar er was niemand. De trap leek uit zichzelf te kraken...

Nu had Anouk er genoeg van. Ze pakte haar autosleutels en rende naar de auto. Daarna reed ze naar haar tante, hierna logeerde ze zo'n 3 weken bij haar tante...

Er waren geen sporen van braak, alleen de stoel in de keuken lag op de grond. Na dit is er niets verontrustend meer gebeurd in het huis.

Bedankt voor het lezen, vergeet niet te stemmen en nogmaals bedankt voor het lezen.

Het volgende deel publiceer ik als dit deel 25 stemmen krijgt, maar je hoeft niet te wachten want over een paar dagen publiceer ik het derde deel van het Ted Bundy verhaal :-)

Echte Horrorverhalen IIWhere stories live. Discover now