Wendigo Psychose (Kanibalisme)

981 92 21
                                    

In Noord-Amerikaanse folklore, wordt er een wezen beschreven dat zich voedt met mensenvlees. Een wendigo is een wezen dat ooit mens was maar dat na het eten van mensenvlees veranderde in een gruwelijk wezen. De verhalen van wendigo's zijn oude legendes van Indianen, maar dit zijn niets meer dan legendes of toch niet....

Er zijn verhalen van mensen die geen voedsel meer hadden tijdens de winter, hierdoor waren ze genoodzaakt om te kiezen tussen mensenvlees te eten of zelf dood te gaan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Er zijn verhalen van mensen die geen voedsel meer hadden tijdens de winter, hierdoor waren ze genoodzaakt om te kiezen tussen mensenvlees te eten of zelf dood te gaan. Vele mensen pleegden zelfmoord, maar er waren ook mensen die andere mensen begonnen te gebruiken als voedsel. Door de intensiteit en het idee van mensenvlees te eten, kwamen velen in een soort van psychose terecht.

Een wendigo psychose is een mentale aandoening waarbij een mens smacht om mensenvlees te eten....

De persoon denkt in deze psychose dat hij of zij onaantastbaar is en alles kan doen. De persoon verander in een soort van monster dat zichzelf als iets onaantastbaar ziet met een sinistere lust voor mensenvlees.

Zelfs als er voldoende voedsel beschikbaar is, wilt een wendigo alleen mensenvlees....

Het start bij een grote angst en schuldgevoel na het eten van mensenvlees en hierdoor zal de persoon in kwestie gek worden

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Het start bij een grote angst en schuldgevoel na het eten van mensenvlees en hierdoor zal de persoon in kwestie gek worden. Daarna zal er een irrationele lust ontstaan naar mensenvlees. De persoon zal deze proberen te onderdrukken, maar uiteindelijk zal het er alles aan doen om mensenvlees te krijgen.

Deze zogenaamde wendigo's zouden mensenvlees blijven eten tot er niemand meer over is....

Het is niet eens genoodzaakt om mensenvlees te eten om een wendigo psychose te krijgen. Een zeer traumatische ervaring kan er voor zorgen dat mensen een lust krijgen naar mensenvlees. Dus wees maar op je hoede als iemand zegt dat hij honger heeft......

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen als je het creepy vond. Ik steek veel werk in deze delen dus een stem of een leuke reactie is altijd zeer welkom :)

Echte Horrorverhalen IIWhere stories live. Discover now