The Witch Ritual

383 42 6
                                    

Op 7 augustus 1972, verliet de 16 jarige Jeannette Depalma haar huis in Springfield New-Jersey. Dit zou de laatste keer zijn dat Jeannette levend gezien zou worden...

Jeannette zou oorspronkelijk naar een vriendin gaan met de trein, maar ze kwam nooit aan. Toen het jonge meisje 's avonds nog niet thuis was, schakelden haar ouders de politie in. Ze werd als vermist opgegeven. Voor een hele lange tijd was er geen spoor van Jeannette te bekennen, maar toen gebeurde er iets sinister....

Ongeveer 6 weken na Jeannette's verdwijning, bracht een hond een arm naar zijn baasje...

Vreemd genoeg ging het niet om een stuk plastic, het was een menselijke arm die al een hele tijd aan het rotten was. De politie onderzocht daarna de omgeving en ze vonden uiteindelijk vreemde pijlen die in bomen waren gekrast.

De onderzoekers volgden de pijlen en begonnen vreemde dingen te zien. Ze zagen karkassen van dieren aan de bomen hangen, vreemd genoeg hingen er ook kruizen van hout aan de bomen. Dit doet me denken aan de film 'The Blair Witch Project', maar dit was jammer genoeg geen film.

De onderzoekers vonden uiteindelijk het lichaam van Jeannette Depalma. Volgens geruchten zou het lichaam gevonden zijn op een soort van rituele offertafel, maar volgens bronnen bij de politie zou het lichaam gevonden zijn tussen boomstammen die rondom Jeannette's lichaam lagen als een soort van doodskist.

Rondom het lichamen lagen er ook vreemde rituele voorwerpen. Het is niet officieel geweten wat die voorwerpen waren, maar het zou gaan om kruizen gemaakt van takken, schedels, bepaalde planten, kruiden, rituele messen, stenen, kaarsen,....

Volgens sommige bronnen zou het lichaam midden in een soort van pentagram gelegen hebben.

Één van de onderzoekers die het lichaam vond, verklaarde dat hij onmiddellijk het gevoel had dat de moord iets te maken had met hekserij omwille van de vreemde voorwerpen rondom het lichaam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Één van de onderzoekers die het lichaam vond, verklaarde dat hij onmiddellijk het gevoel had dat de moord iets te maken had met hekserij omwille van de vreemde voorwerpen rondom het lichaam.

De plaats waar het lichaam gevonden werd, stond bekend als the Devil's Teeth. De plaats was berucht voor de vreemde activiteiten in de omgeving. Volgens geruchten zou de omgeving vol zitten met: Cults, duivelse sektes en echte heksen (wicca's). Deze geruchten waren er al lang voor de moord.

Ik wil ook nog even benadruken dat heksen echt zijn, uiteraard geloof ik niet in hekserij en magie, maar er zijn een hele hoop mensen die er wel in geloven

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik wil ook nog even benadruken dat heksen echt zijn, uiteraard geloof ik niet in hekserij en magie, maar er zijn een hele hoop mensen die er wel in geloven. Deze heksen zijn mensen die dieren offeren omdat ze denken dat zulke rituelen hun magische krachten gaan geven, jammer genoeg gaan sommige 'heksen' verder en offeren ze mensen op.....

De moordenaar van Jeannette Depalma werd nooit gevonden, maar sommigen beweren nu dat de politie informatie achter hield omdat ze niet wilden dat de zaak zou worden opgelost.

De onderzoekers kwamen er wel achter dat Jeannete Depalma waarschijnlijk gewurgd werd, maar er is veel twijfel bij de doodsoorzaak aangezien het lichaam daar al 6 weken lang lag te rotten.

Een paar jaar geleden, werd de zaak heropend door schrijvers uit de omgeving. Ze spraken met een hoop mensen, maar slechts weinig mensen wilden met hen praten, de schrijvers kregen het gevoel dat de mensen wel wilden praten maar dat ze gewoonweg bang waren om er over te praten.

De schrijvers maakten ook connecties met andere moorden en verdwijningen in de omgeving. Ze kwamen uiteindelijk tot de conclusie dat er een hoop mysterieuze verdwijningen waren rondom Springfield....

Ze begonnen ook vreemde anonieme brieven te krijgen van mensen. In deze brieven kregen ze bepaalde informatie over de zaak, maar ze kregen ook waarschuwingen om te stoppen met hun onderzoek.

Jammer genoeg werd Jeannette Depalma's moord nooit opgelost. Dit is één van de vreemdste en meest sinistere verhalen waar ik al over geschreven heb, naar mijn menig zit er iets zeer sinister achter de moord op Jeannette Depalma.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen.

Ik zou het enorm appreciëren als jullie zouden willen stemmen op dit deel, dat geeft me enorm veel motivatie om verder te schrijven. Dus als je meer wilt lezen, smash the like button! Thanks :)

Echte Horrorverhalen IIWhere stories live. Discover now