Haunted Doll

2.1K 130 36
                                    

Toen Zoë nog klein was, kreeg ze een stoffen pop van haar tante. De pop had een dunne zwarte draad als glimlach en had 2 grote zwarte knoppen als ogen.

Zoë speelde regelmatig met haar nieuwe pop. Ze was slechts 10 jaar oud, maar ze voelde dat er iets vreemd was aan de pop. Ze beweerde dat ze de pop soms kon horen praten s'nachts.

De pop verdween soms voor meerdere dagen en verscheen op rare plekken zoals in een keukenkast en in de koffer van de auto. Op een bepaalde middag was Zoë met de pop aan het spelen, maar toen ze naar het toilet moest legde ze de pop op haar nachtkastje. Toen ze zo'n 2 minuten later terug kwam was de pop verdwenen.....

De volgende ochtend lag de pop er weer. Zoë besloot om het tegen haar moeder te vertellen en ze was verbaasd, maar geloofde haar uiteindelijk niet. Ze besloot wel om Zoë's pop bij zich te houden.

Een paar dagen later verdween de pop opnieuw en uiteindelijk begon Zoë's moeder haar dochter te geloven. Jammer genoeg was dit nog niet het einde van de vreemde activiteiten rondom de pop.

Jaren later werd de hond van Zoë aangereden. Naast het lijk van de hond lag de pop die Zoë 5 jaar eerder van haar tante kreeg....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen

Echte Horrorverhalen IIWhere stories live. Discover now