Jack The Ripper Deel 4 (Finale)

447 52 10
                                    

Dit is het laatste deel van het Jack The Ripper verhaal. Laat me in de comments weten of je meer van zulke verhalen wilt lezen in de toekomst.

Na het verkrijgen van de sinistere brief met de lever in, werd er grondig naar de dader gezocht. Tevergeefs bleek het, want ondanks hun uitgebreide zoektocht en tientalle verdachten, konden ze de dader niet vatten.

Bijna een hele maand ging voorbij, maar toen sloeg het noodlot wederom toe. Op de ochtend van 9 november 1888 om kwart voor elf, werd het lichaam van Mary Kelly ontdekt in haar kamer.

Mary Jane Kelly was de avond voordien, vermoord op een gruwelijke wijze. Haar gezicht was onherkenbaar verminkt en haar keel was zeer diep opengesneden. Ook haar buik werd opengesneden en al haar organen waren eruit gehaald. Haar organen lagen verspreid over haar bed en haar kamer. Haar hart was nergens te bekennen en men gaat er vanuit dat de Ripper het meegenomen had.

De moordenaar heeft letterlijk haar hart er uit gesneden en gestolen....

De avond van de moord, werd er rond 4 uur 's nachts, een luide bloeddorstige schreeuw gehoord door twee vrouwen uit het gebouw. Sarah Lewis en Elizabeth Prater hoorden rond 4 uur iemand 'MURDER' schreeuwen.

Jammer genoeg was dit doodnormaal in die buurt, dus besloten ze om gewoon verder te gaan slapen. Toch werden er na die schreeuw nog allerlei geluiden gehoord in de kamer van Mary Kelly. Rond half zes 's morgens, hoorde Sarah Lewis pas iemand vertrekken uit de kamer van Mary Kelly.

Volgens velen zou dit de laatste moord zijn geweest van Jack The Ripper. Anderen beweren dan weer dat hij nog tot februari 1889 moorden heeft gepleegd. Zo'n 2000 mensen werden verhoord en zo'n 80 mensen werden opgepakt in verband met de moorden, maar Jack The Ripper zelf is nooit gevonden en zo'n 130 jaar later blijven deze moorden nog steeds onopgelost....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen als je het leuk vind en meer wilt lezen.

Er zijn nog een paar mogelijke moorden van Jack The Ripper na Mary Jane Kelly. Als jullie daar graag ook over willen lezen, laat het horen in de comments en laat wat support zien.

Echte Horrorverhalen IIWhere stories live. Discover now