Short Horror Movies

452 34 7
                                    

Een paar dagen geleden was ik een review aan het schrijven over de horrorfilm 'XX' voor op mijn website. Het is een horroranthologie en het bevat zo'n 4 korte horrorfilms. Ik vond die kortfilms over het algemeen zeer teleurstellend.

Ik wou het punt maken in de review dat er honderde betere horror kortfilms zijn op YouTube die iedereen gewoon gratis kan bekijken. Ik wou ook een voorbeeld geven in mijn review van zo'n goede kortfilm, maar ik kwam tot het besluit dat er heel veel goede uitstekende korte horrorfilms zijn op Youtube.

Daarom wil ik er graag een paar met jullie delen als jullie dat niet erg vinden. Ik voel dat deze kortfilms een ziel hebben en ik voel ook dat de regisseurs veel passie in het maken van deze films hebben gestoken.

Apartment 41 is een paranormale horrorfilm en het heeft zo'n goede oude haunted house charme en ik hou er van. Het duurt niet lang, dus het is ideaal om te bekijken op de bus of op de trein

Turn Around is een uitstekende slasherfilm met een onverwachte twist op het einde. Het duurt een kwartiertje, maar het is zeker de moeite om te kijken.

Downstairs was de eerste horror kortfilm die ik had gezien. Het start wat traag en de eerste scene is pure filler, maar het is een uitstekende film.

Hieronder ga ik nog wat random short films delen, maar ik wil benadruken dat er honderde excellente kortfilms op Youtube staan. Dus neem zeker eens een kijkje op Youtube naar meer van dit soort films.

Je hebt alles van Slasher tot Found Footage. Ik vind het persoonlijk zeer moeilijk om tijd vrij te maken voor een 90+ minuten lange horrorfilm, dus zulke goede kortfilms zijn ideaal voor mensen zoals ik die niet veel tijd hebben om een volledige horrorfilm te bekijken.

Bedankt voor het lezen en ik hoop dat jullie graag willen dat ik meer van deze kortfilms deel in de nabije toekomst, laat het horen in de comments. En als je zelf een favoriet hebt, laat het dan ook horen in de comments :-)

Echte Horrorverhalen IIWhere stories live. Discover now