Ik Moet Vooruit (Belangrijke Mededeling)

432 44 25
                                    

De meesten van jullie weten wel dat ik de laatste maanden door een moeilijke periode ga. Ik wil niet in details gaan enzo, maar ik heb wat problemen in mijn privé leven.

Ik heb ook al maanden problemen met Wattpad. Wattpad zit vol met glitches en het irriteert me enorm. Gisteren heb ik trouwens nog een deel daarover geschreven in 'My Opinion'.

Het is ook geen geheim dat Wattpad aan het leeglopen is en ik voel hier de gevolgen van. Ik krijg nog steeds de meeste views van alle boeken in het horrorgenre, maar dat zegt niet veel op Wattpad in 2018.

Ik ben zeer trots op alles dat ik gedaan heb op Wattpad. Het is me gelukt om het populairste boek in het Nederlandstalige horrorgenre te schrijven (buiten het FNAF boek van Sem, maar ja dat komt omdat het FNAF is eh). Het is me gelukt om 879 volgers te krijgen zonder een shoutout te krijgen van een grotere Wattpader.

Ik heb het horrorgenre op Wattpad groot gemaakt en ik ben niet bang om dat toe te geven. Ik deed dat niet alleen voor mezelf, maar ook voor de horrorfans en andere horrorschrijvers. Sommigen hebben kunnen meeliften met mijn succes en anderen vielen van de trein en werden irrelevant.

Schrijvers komen en schrijvers gaan, maar Echte Horrorverhalen bleven altijd bestaan.

Ik heb mijn best gedaan om het zo lang mogelijk vol te houden voor jullie de fans. Ondanks dat ik schrijven op Wattpad begon te haten, bleef ik verder schrijven voor de fans. Mensen zeggen constant dat ik moet schrijven voor mijn plezier en dat kon ik niet. Ik voelde me schuldig voor die fans die iedere keer stemmen op mijn verhalen, dus ik bleef gewoon verder schrijven.

Wederom wil ik vermelden dat Wattpad aan het leeglopen is en het maakt het voor mij gemakkelijk om te zeggen dat ik ga stoppen met Wattpad.

Ik weet dat ik het al veel keer heb gezegd, maar deze keer meen ik het. Het is niet meer gezond voor mijn mentale gezondheid, ik moet verder en dat gaat niet met Wattpad. Ik haat het gewoon om op Wattpad te schrijven, niet omwille van de fans ofzo, maar gewoon de glitches en de lezers die weg gaan.

Ik wil wel verder schrijven, maar niet meer op Wattpad. De website zal blijven bestaan en er zullen weekelijks nieuwe verhalen op komen. Die website is iets dat ik graag doe en het voelt niet als een last zoals Wattpad soms aanvoelt.

Dus ik ga afmaken wat ik beloofd heb en daarna stop ik met Wattpad PERMANENT deze keer.

Ik hoop dat jullie het begrijpen en ik hoop dat jullie het ook van mijn kant kunnen zien. Ik wou transparant zijn en ik zie veel Wattpaders stoppen zonder iets te zeggen en dat wou ik niet, ik voel dat ik een veel betere band met mijn fans heb voor dit 'persoonlijk' aan jullie te zeggen.

Verwacht in de volgende weken nog wat vervolgen van verhalen, maar daarna is het done.

Bedankt voor het lezen

Falke

(Sorry als ik wat raar klonk in dit deel, maar mijn fans en mijn boeken betekenen veel voor me. Dus het is een understatement dat het moeilijk voor me is om verder te gaan.)

#MuziekVoorDeSfeer

Echte Horrorverhalen IIOnde histórias criam vida. Descubra agora