Ouija Mysterie

963 84 20
                                    

Een anonieme lezer stuurde me een verhaal dat ze meegemaakt had. Het was een zeer mysterieus gesprek dat ik met haar had. Ze stuurde me haar verhaal en zei dat ik het moest schrijven in de eerste persoon. Ons gesprek was kort, maar ondanks dat was ze zeer specifiek over alles.

Het vreemde van heel deze situatie is dat het lijkt alsof ze haar account alleen gemaakt had om dit verhaal te sturen. Zeer eigenaardig, maar het is een goed verhaal dus ik zal aan haar wensen voldoen, dus ik zal het in de eerste persoon schrijven.

Toen ik 21 was, vond ik een vreemd bord op de zolder van mijn tante. Mijn tante was altijd iemand die zich interesseerde in de occult. Al snel was ik geïntrigeerd door het bord ondanks dat ik geen idee had wat het was.

Ik keek op het internet en ik zag dat het een soort van spel was om in contact te komen met het hiernamaals. Ik besloot om het alleen uit te proberen en ik volgde hierbij de instructies die ik vond op een website. Ik weet niet meer wat de naam was van die website, maar het had een zwarte lay-out met rode letters.

Dus ik stak om exact 3 uur s'nachts 7 kaarsen aan en plaatste die rondom het bord. Ik sprak wat woorden uit en na een paar keer proberen, voelde ik een koude energie rondom mij. Het voelde alsof al het geluk uit de omgeving dood ging. Ik kan niet echr beschrijven hoe het voelde.

Ik weet niet meer precies wat er toen gebeurde, maar opeens begonnen de vlammen van de kaars te verkleinen en één voor één gingen ze uit. Het was donker en voor een paar minuten was het doodstil, maar opeens hoorde ik een luide schreeuw achter me. Het klonk als een oude vrouw die 'aaaaaaah' riep en het gaf me rillingen over geel mijn lichaam.

Ik weet niet ofdat de schreeuw echt was of een hallucinatie die veroorzaakt werd door de atmosfeer ofzoiets, maar het enige waarvan ik zeker ben is dat het bord er nog lag voordat de kaarsen uit gingen.....

Het bord was vlak voor mijn neus verdwenen. Een houten bord van minstens een halve kilo kan niet zomaar verdwijnen. Het kan gewoon niet..... ik ben niet gek en het was geen hallucinatie. Ik heb de doos nog steeds waar het bord in zat, maar het bord zelf is sinds die beruchte nacht nergens meer te bekennen.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen

Ik vind dit een zeer eigenaardig verhaal en de omstandigheden zijn naar mijn mening zeer mysterieus. Ben ik de enige die dit creepy vind?  Ik heb al honderde verhalen gekregen van lezers, maar nog nooit op zo'n mysterieuze manier...

Ik wil ook nog even kwijt dat ik een nieuw boek heb waarin ik mijn mening geef over verschillende onderwerpen. Zeker lezen zou ik zeggen.

Echte Horrorverhalen IIWhere stories live. Discover now