Lezersverhalen en Creepypasta's

332 30 3
                                    

Ik heb altijd slechte ervaringen gehad met lezersverhalen. Fans bekritiseren me omdat ze vele van die verhalen niet geloven en ze niet willen dat er zulke verhalen in mijn boeken staan.

Ik hou van goede lezersverhalen, maar ik moet ook toegeven dat er veel mensen zijn die valse verhalen doorsturen om aandacht te krijgen.  De meeste van de geloofwaardige verhalen die ik krijg zijn nogal saai en ik probeer ze enger te maken door bepaalde woorden te vervangen zodat het angstaanjagender over komt, maar bij echte horrorverhalen valt er niet veel te veranderen want anders kan ik de titel net zo goed veranderen in 'Enge Horrorverhalen'.

Ik ben daarom ook gestopt met lezersverhalen (tenzij ze echt interessant waren) te publiceren in mijn boeken.

Maar ik heb eindelijk een oplossing gevonden voor deze lezersverhalen. Voortaan ga ik ieder lezersverhaal publiceren op mijn website in een aparte categorie.

Je stuurt gewoon je verhaal naar me op Wattpad of mijn e-mailadres (e-mail komt later) en het komt een paar dagen later dan op de site zonder aanpassingen.

Ik was oorspronkelijk bezig aan een pagina waar iedereen direct verhalen op kon zetten, maar ik wil wat controle over de verhalen dus daarom wil ik ze via mezelf publiceren. Dat is wat meer werk voor mij, maar ik denk dat deze methode de beste is.

Dus stuur je verhaal in privébericht en over een paar dagen gaat het op mijn site staan zonder aanpassingen!!! Hetgene dat je mij stuurt, zal ook hetgene zijn dat op mijn website zal komen te staan.

Het tweede ding waar ik het over wil hebben is dat je altijd suggesties kunt sturen voor creepypasta verhalen die je op de website wilt zien in de toekomst.

Wederom de link van mijn website:

https://thehorrorhubwebsite.wixsite.com/thehorrorhub

Een werkende link staat op mijn profiel bij mijn informatie onderaan.

En de mobiele versie is nog onder constructie, dus er staan wat balken die er niet horen te staan. Dus het beste blijft de desktopversie. De site is nog steeds in Beta en in de loop van de volgende maanden zal dat wellicht veranderen.

Op mijn website staan betere versies van mijn horrorverhalen, creepypasta's, reviews,...

Bedankt voor het lezen. Ik publiceer een nieuw horrorverhaal over een paar dagen op Wattpad en op de website :)

Echte Horrorverhalen IIWhere stories live. Discover now