Ghost Story Deel 1

831 100 28
                                    

Voor een betere leeservaring heb ik wat creepy muziek toegevoegd. Laat me weten in de comments ofdat ik dat meer moet doen. Enjoy

Gisteren kreeg ik een bericht van een vrouw die het deel van gisteren had gelezen. Dat deel ging over mijn persoonlijke ervaring, dat deel heb ik inmiddels verwijderd omdat het de meeste van jullie het niet zo goed vonden denk ik. De vrouw vertelde me over haar persoonlijke ervaring met iets paranormaals....

Het was ongeveer 3 uur s'nachts toen Anouk vreemd geklop hoorde op haar voordeur. Het was het midden van de nacht en ze woonde toen alleen, dus het was zeer eigenaardig dat er iemand op dat tijdstip aan de voordeur stond.

Anouk bleef in haar bed liggen, maar het gebonk op de deur bleef maar doorgaan voor wat leek op een eeuwigheid. Als een 23 jarige vrouw was Anouk niet bang, hierdoor besloot ze om op te staan en te gaan kijken wat er aan de hand was.

Anouk opende haar kamerdeur en ging langzaamaan naar de voordeur. Het geklop bleef maar doorgaan en het werd steeds harder en harder met elke stap die ze deed. Anouk omschreef het als een nachtmerrie, maar jammer genoeg voor haar was dit echt.....

Vlak voordat ze voor de deur was, stopte het geklop. Ze keek voorzichtig door het kijkgat van de voordeur maar ze zag niemand. Ze opende de voordeur, maar wederom zag ze niets of niemand. Dit was zeer vreemd want het geklop was nog geen 5 seconden ervoor gestopt.

Ze sloot de deur en stapte terug naar haar kamer, maar voordat ze daar was, begon het opnieuw. Anouk voelde de angst haar lichaam overnemen, nu was ze wel echt bang. Ze slenterde terug naar de voordeur, maar was te bang om de deur te openen. Ze keek opnieuw door het kijkgat en wederom was er niemand.

Plotseling hoorde ze iets achter zich.... het klonk als geklop, maar dit keer kwam het van ergens anders......

Wordt vervolgd....

Bedankt voor het lezen, vergeet niet te stemmen en te volgen. Zet dit boek ook in jullie leeslijsten voor op de hoogte te zijn van nieuwe delen en nogmaals bedankt voor het lezen.

Deel 2 publiceer ik bij 25 stemmen, maar je hoeft niet te wachten want deze week zal ik ook deel 3 van het verhaal van Ted Bundy publiceren :-)

Echte Horrorverhalen IIWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu