Decebal Hotel Ghost - Foto

2.3K 144 27
                                    

In 2008 trok een 33 jarige vrouw een foto in een verlaten hotel

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

In 2008 trok een 33 jarige vrouw een foto in een verlaten hotel. Toen ze thuis was, kwam ze er achter dat er een vreemde entiteit op één van haar foto's stond.

 Toen ze thuis was, kwam ze er achter dat er een vreemde entiteit op één van haar foto's stond

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Als je goed kijkt kun je een soort van priesteres zien in een lang wit ritueel gewaad. De lokale autoriteiten waarschuwen om niet in het verlaten hotel te komen. Het zou volgens hen te gevaarlijk zijn.....

Volgens lokale legendes bewaakt de geest één of andere verborgen schat. Sommigen gaan zelfs zo ver dat de priesteres dood ging tijdens het zoeken naar de schat en nu gedoemd is voor eeuwig te zoeken naar de mysterieuze schat.

Hoe dan ook, het was niet de eerste keer dat de priesteres gezien werd. De entiteit zou meerdere malen gespot zijn in het verlaten hotel en de lokale bevolking wilt de plaats hierdoor zo veel mogelijk vermijden. Buurtbewoners beweren geluiden en stemmen te horen die uit het verlaten hotel komen, het is niet zeker ofdat het iets te maken heeft met de geesten, maar het maakt het er niet minder creepy om.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen. Laat me in de comments weten als je meer van dit soort paranormale foto's wilt zien.

Ik heb een paar minuten naar dat ding op de foto gekeken en het lijkt op iets rechtstreeks uit een horrorfilm.

Echte Horrorverhalen IIWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu