Murdered By A Ghost

371 41 3
                                    

In mei 2010, werd een alleenstaande vrouw geteisterd door paranormale activiteiten. Haar echtgenoot was twee jaar eerder overleden aan de gevolgen van een hartstilstand.

De vrouw zei aan haar familie dat ze 's nachts deuren hoorde open en dicht gaan. Buiten dat, beweerde de vrouw ook dat ze voetstappen kon horen in haar huis.

De familieleden van de vrouw maakten zich zorgen en huurden een therapeut in, de therapeut stopte al na twee weken nadat ze beweerde dat ze vreemde dingen zag in het huis van de vrouw. De therapeute beweerde dat ze meubels voor haar ogen zag bewegen en zwarte schaduwen zag in de het huis van de vrouw.

De familie van de vrouw geloofde niet in 'zulke onzin', maar de situatie werd erger. De familie begon vreemde telefoontjes te krijgen die kwamen van het huis van de vrouw. Het eigenaardige aan die telefoontjes was dat ze tussen 3 en 4 uur 's nachts plaats vonden. De vrouw herinnerde zich niets van die telefoontjes en ze bleven plaats vinden. Het werd zelfs zo erg dat de vrouw haar vaste telefoon iedere avond uit de stekker moest trekken, dit was geen oplossing want de vreemde telefoontjes naar haar familieleden bleven plaats vinden.

Aan het einde van 2010, begon de vrouw te beweren dat ze geesten zag in haar huis. Ze beweerde dat er menselijke schaduwen rondom haar bed stonden als ze 's nachts wakker werd. De vrouw probeerde daarna zoveel mogelijk bij haar familie te logeren. De vrouw zei niet dat ze bang was, maar volgens haar familie was het duidelijk dat de vrouw angst had om terug naar haar eigen huis te gaan.

De vrouw kreeg uiteindelijk ruzie met haar zus en ging terug naar haar eigen huis. Een week later werd de vrouw dood gevonden in haar huis....

De vrouw was in zeer vreemde omstandigheden aan een hartstilstand gestorven. Dit was zeer eigenaardig aangezien haar echtgenoot op dezelfde manier stierf een paar jaar eerder, de vrouw had ook geen bekende hartproblemen en de arts kon niet uitmaken wat de oorzaak was van de hartstilstand.

Het huis werd afgebroken en de grond was verkocht. De familie blijft geloven dat de vrouw stierf onder paranormale omstandigheden. Anderen geloven dan weer dat de vrouw zichzelf overtuigd had dat haar huis bezeten was door paranormale krachten. We zullen wellicht nooit precies weten wat er die dag gebeurde in het huis,  maar de vrouw kan het niet meer navertellen...

Bedankt voor het lezen, een stem is de beste manier om je appreciatie te tonen en me te laten dat je meer horrorverhalen wilt lezen :)

Echte Horrorverhalen IIWhere stories live. Discover now