Lizzie Borden

666 109 25
                                    

In de zomer van 1892, vond er een gruwelijke slachtpartij plaats in het huis van de Bordens.

In de zomer van 1892, vond er een gruwelijke slachtpartij plaats in het huis van de Bordens

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Op de ochtend van 4 august, werd het lichaam gevonden van Andrew Borden. Zijn lichaam lag in de zetel van de woonkamer met zijn hoofd kapot gehakt. De man zou zo'n 11 keer met een bijl zijn gehakt.

De dochter van de man 'Lizzie Borden', vond het lichaam van haar vader en iets later werd ook het lichaam van haar stiefmoeder boven gevonden. Het hoofd van haar stiefmoeder werd zo'n 18 keer met een bijl ingeslagen.

De moordzaak werd nooit opgelost, maar iedereen ging er vanuit dat Lizzie Borden de moorden had gepleegd

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

De moordzaak werd nooit opgelost, maar iedereen ging er vanuit dat Lizzie Borden de moorden had gepleegd. Ze werd niet veroordeeld omdat er geen harde bewijzen waren en ze ging vrijuit.

Dit was jammer genoeg nog maar het begin van de verontrustende activiteiten in het huis....

Het huis zou namelijk vervloekt zijn door de geesten van de Borden's. Het huis is een broeihaard van paranormale activiteiten.

Het huis is nu, meer dan 100 jaar na de moorden, een Bed And Breakfast, maar de paranormale activiteiten gebeuren nog zeer frequent. Mensen beweren stemmen te horen in de kamers en de gangen van het huis.

Vrouwen die gekleed zijn in ouderwetse kledij, worden vaak gezien in de kamers. Dit zouden de geesten zijn van Lizzie Borden en haar vermoorde stiefmoeder.

Sommige mensen beweren ook gekrabt te worden door een mysterieuze onzichtbare entiteit. Er zijn ook mensen die gillend uit het huis zijn gelopen na het waarnemen van paranormale activiteiten. Een man beweerde ook in het midden van de nacht wakker te worden en een verontrustende geur te ruiken. Een vreemde geur kan een teken zijn van demonische activiteiten.

Het meest verontrustende aan de paranormale activiteiten is wel het gekraak van de vloer en het paranormale geklop op de muren in het midden van de nacht....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen als je meer wilt lezen.

Ik was heel erg lang bezig aan dit verhaal en ik denk dat dit het eerste verhaal is waar ik aan begonnen ben in dit boek.

Ik zou het daarom heel leuk vinden als dit deel vandaag 20 stemmen krijgt. Misschien publiceer ik dan morgen wel een nieuw deel...wie weet ;)

Update

Ik ben een beetje teleurgesteld. Gisteren kreeg ik zo'n 10 stemmen in het eerste uur na het publiceren, dus ik besloot om al aan het volgende verhaal te beginnen. Ik was bijzonder teleurgesteld toen ik zag dat na dat uur, bijna niemand meer had gestemd.

Dus vandaag geen nieuw deel, misschien binnen een paar dagen als dit deel wel 20 stemmen heeft. Ik dacht echt dat het zou lukken... maar ja....

Echte Horrorverhalen IIWhere stories live. Discover now