The Stanley Hotel (Deel 2)+foto's

1.6K 127 47
                                    

Na die gasexplosie in 1911 begonnen er vreemde dingen te gebeuren in het Stanley Hotel.

Het begon eerst met gasten die vreemde mysterieuze geluiden begonnen te horen in de gangen, maar als snel begonnen gasten ook te klagen  over geesten en vreemde figuren in hun kamers.

Het begon eerst met gasten die vreemde mysterieuze geluiden begonnen te horen in de gangen, maar als snel begonnen gasten ook te klagen  over geesten en vreemde figuren in hun kamers

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Verschillende gasten beweren dat ze in kamer 413 een man in de hoek zagen staan toen ze s'nachts wakker werden. De man is gekleed in ouderwetse kledij, maar in bet donker lijkt hij meer op een zwart duister figuur. In kamer 407 zou er iets of iemand de lakens van de bedden trekken terwijl de gasten aan het slapen zijn.

In de jaren 70 kreeg het hotel een bijzondere gast. Vlak voordat het hotel sloot voor de winter, stapte Steven King het hotel binnen. King was met zijn familie vastgeraakt in een sneeuwstorm en zocht een plek om de nacht door te brengen. Steven en zijn familie waren de enige gasten in het hotel.

Steven King besloot om het hotel te verkennen en in één van de gangen zag hij iets angstaanjagend.....

Hij zag een gruwelijke entiteit van een vrouw door de gang lopen....

D

oor deze gebeurtenis kreeg King de inspiratie om the Shining te schrijven. King verbleef trouwens in dezelfde kamer als waar de gasexplosie 60 jaar eerder gebeurde.

Naar mijn mening is kamer 302 de meest verontrustende. Gasten beweren dat er een man in de schaduwen staat die de gasten aanstaart met grote zwarte ogen. Dit is ook de kamer waar foto's spontaan van de muur vallen zonder enige aanleiding.

Er zijn ook tientalle foto's van vreemde fantomen in het hotel.

De hal is ook één van de plaatsen waar de meeste paranormale activiteiten gebeuren

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

De hal is ook één van de plaatsen waar de meeste paranormale activiteiten gebeuren. Vreemde stemmen en voetstappen zijn geen ongewone dingen in de hal.

 Vreemde stemmen en voetstappen zijn geen ongewone dingen in de hal

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Op deze foto is er een entiteit te zien uit het Stanley Hotel. De entiteit heet Lucy en is meerdere keren gezien in de gangen van het hotel.

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen

Ik ga eerlijk zijn tegen jullie, ik zie de laatste tijd weinig comments en daarom wil ik jullie aanzetten om meer comments te plaatsen. Dus het volgende deel ga ik publiceer als 17 lezers onder dit deel een comment plaatsen :-)

Ik wil ook nog even zeggen dat sommige van jullie delen kunnen lezen die ik nog niet gepubliceerd of voltooid heb. Rare situatie, ik weet niet hoe dit komt waarschijnlijk weer een glitch op Wattpad. Iedereen weet nu waarschijnlijk al dat Wattpad broken is XD

Echte Horrorverhalen IIWhere stories live. Discover now