Probeer ik te hard? (Belangrijke mededeling)

1.1K 106 61
                                    

De laatste tijd valt het me nogal op dat er weinig actie is bij mijn lezers. Begrijp me niet verkeerd ik ben zeer blij dat zoveel mensen dit boek lezen, maar het voelt nogal 'leeg'.

Ik luister graag naar jullie feedback omdat ik wil weten ofdat jullie de hoofdstukken goed of slecht vinden. Jammer genoeg krijg ik zo goed als geen comments meer ten opzichte van vroeger, zelfs als ik vraag wat jullie er van vinden krijg ik meestal geen comments.

Hierdoor begin ik te twijfelen over de hoofdstukken die ik publiceer , ik begin me af te vragen ofdat jullie mijn hoofdstukken nog wel graag lezen. Zijn ze niet goed genoeg? Zijn ze te kort? Houden jullie niet van de afbeeldingen? I don't know omdat ik geen comments meer krijg

Het voelt een beetje als een theater-voorstelling  waar niemand applaudisseert als het voorbij is 😔

Ik steek enorm veel werk en tijd in deze hoofdstukken en ik heb niet echt het gevoel dat de meesten het appreciëren. Er is een kleine groep van zeer loyale fans die het wel appreciëren en het ook willen tonen door comments te plaatsen of op zen minst te stemmen, maar het is een kleine groep. Ik wil die lezers daarom bedanken, zij zijn de rede dat ik ga blijven doorzetten met dit boek.

De meeste van die loyale fans vinden het ook irritant dat ik vraag om stemmen of comments, meestal begrijpen ze het wel, maar het blijft voor hen irritant. Ze hebben gelijk dat ze daardoor geïrriteerd raken, maar ik wil gewoon wat waardering voor het gene dat ik doe. Ik doe mijn best voor jullie. Ik schrijf geen boeken voor mezelf, maar ik doe dit voor jullie mijn lezers en ik doe het graag voor jullie.

Ik wil niet vragen om stemmen of comments, maar het is de enige waardering die ik op Wattpad kan krijgen dus ik moet wel anders krijg ik een slecht onzeker gevoel over mijn boeken.

Ik ben de laatste tijd heel onzeker over vanalles en nog wat en ik krijg er heel veel stress van. De meesten van jullie weten wel dat ik last heb van anxiety en het zorgt ervoor dat ik blijf denken over vanalles en nog wat, hierdoor blijf ik twijfelen.

Sommige van jullie zien een leuke comment als iets simpel, maar voor mij is het een soort van bevestiging en het geeft me een warm gevoel zeker bij dit nieuw boek waar ik nu zeer onzeker over ben :/

Wat is het nut van dit hoofdstuk? Ik wil gewoon dat jullie begrijpen in wat voor een positie dat ik zit als schrijver en wat sommige dingen voor mij betekenen.

Ik ga mijn best blijven doen om delen te schrijven zolang jullie jullie best blijven doen voor mij. Ik vraag niet veel ik vraag alleen wat waardering voor mij en mijn werk

Bedankt voor het lezen

Falke

Echte Horrorverhalen IIDonde viven las historias. Descúbrelo ahora