Let's Have A Talk

554 55 10
                                    

De voorbij week was mijn internet nogal slecht (<1mb/s). Hierdoor was ik niet in staat om op een normale manier hoofdstukken te schrijven.

Ik had nog wel wat lezersverhalen geschreven, maar ik twijfel om ze te publiceren. Een stuk of 5 van jullie hebben me in een privébericht laten weten dat jullie niet zo'n fan zijn van die lezersverhalen.

Sommigen hebben me zelfs aangeraden om volledig te stoppen met die lezersverhalen en me meer te focussen op bekende horrorverhalen. Ik denk dat ik dat advies ga volgen, het was voor mij immers al duidelijk dat lezersverhalen niet zo populair zijn bij mijn lezers. Ik heb ookal gemerkt dat ik lezers verlies nadat ik een lezersverhaal doe.

Ik wil me excuseren bij iedereen die een verhaal had gestuurd. Ik heb de verhalen zo goed als allemaal geschreven, maar ik ga ze hier niet publiceren. Misschien ga ik ze in de toekomst op mijn tweede account publiceren, maar in dit boek al zeker niet (tenzij het echt heel creepy is uiteraard).

Vanaf gisteren heb ik terug goed internet (>40mb/s), dus ik ben begonnen met een paranormaal verhaal. Het verhaal gaat over 'The Most Haunted House In The World' ook wel bekend als 'The Sallie House'. Ik weet zeker dat jullie dat extreem creepy verhaal wel zullen waarderen.

Dus verwacht morgen of overmorgen een nieuw verhaal. Ik weet niet of dat in twee hoofdstukken zal zijn of  slechts één hoofdstuk.

Bedankt iedereen voor te lezen van dit boek. Ik waardeer het en nog even een snelle zelfpromo: in 'My Opinion' heb ik een paar dagen geleden een hoofdstuk gepubliceerd waarin dat ik de vraag stelde van 'Ben je intelligent?'. Zeker lezen, het is heel interessant en ik heb het over allerlei onderwerpen in dat boek.

Echte Horrorverhalen IIOnde as histórias ganham vida. Descobre agora