Haunted House Deel 1

539 70 19
                                    

Een meisje op Reddit, Abigail, vertelt over de verontrustende dingen die gebeuren in haar huis nadat zij en haar ouders introkken.

Het begon allemaal toen haar familie een huis kocht. Het huis was een ouder herenhuis met een creepy art deco stijl en een ruime achtertuin. Op het eerste zicht leek het op een normaal huis met glasramen zoals in een kerk, maar jammer genoeg waren er veel sinistere krachten aan het werk.

Het eerste incident vond plaats toen ze voor het eerst met de hond gingen wandelen. Dit was voor ze in het huis woonden en net nadat ze het huis kochten. Ze hadden een soort van Beagle, het was al een oudere hond van rond de 10 à 11 jaar. Abigail liet haar hond los voor een tijdje terwijl ze wat spullen uitpakte, zo'n half uur lang hoorde ze niets meer van haar hond dus besloot ze om hem te gaan zoeken.

Ze kon haar hond niet vinden en ze ging er vanuit dat ze was weggelopen. Een paar tellen later vond ze haar hond in een donkere gesloten kamer. Haar hond was dood....

Dit was een zware klap voor Abigail, maar ze ging er vanuit dat haar hond dood was gegaan van ouderdom. Dit was jammer genoeg het prille begin van deze verontrustende vreemde dingen die gebeurden rondom het huis.

Abigail's vader kwam op een nacht thuis in een verontrustende toestand. Het was de bedoeling dat haar vader heel de dag zou doorwerken aan de verbouwingen en dan de nacht zou doorbrengen in het nieuwe huis. Tussen 2 à 3 uur s'nachts kwam haar vader thuis, hij zag lijkbleek en trilde als een rietje.

Hij zei niets, maar het voelde alsof het ernstig was. Hij ademde nogal ruw en het was een rare situatie, daarna ging hij naar bed....

De volgende ochtend deed hij nog steeds raar en Abigail vroeg wat er aan de hand was, maar hij zei gewoon dat hij niet kon slapen, dus kwam hij gewoon terug naar huis. Abigail voelde dat hij loog en ze kreeg de indruk dat hij misschien iets paranormaals had gezien. Daarna heeft hij voor een lange tijd de nacht niet meer alleen durven  doorbrengen in het nieuwe huis.

Ik wil niet op de feiten vooruit lopen, maar jaren later bleek dat Abigail haar gevoel correct was. Haar vader had inderdaad onverklaarbare dingen gezien en gehoord....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet te stemmen en te volgen

Ik ben zeer blij met de Kerstwensen die ik in privébericht gekregen heb van jullie, dat waardeer ik enorm. De laatste tijd voel ik dat mensen terug zin krijgen om horrorverhalen te lezen en ik ben daar zeer gelukkig mee :-)

Het volgende hoofdstuk publiceer ik bij 30 stemmen :-)

Btw ik ga nog even wachten met het verhaal van Jack The Ripper en Ted Bundy voort te zetten, er zijn nu gewoon te veel goede alternatieve verhalen op het internet te vinden, dus verwacht binnen een paar weken nieuwe delen over Ted Bundy en Jack The Ripper. So don't worry i got you guys covered :-)

Echte Horrorverhalen IIWhere stories live. Discover now