Ik stop voor een Tijdje....

642 63 28
                                    

Ik wil nu even een paar dingen mededelen en zeggen.

Het eerste dat ik wil zeggen is dat ik voor een tijdje stop met schrijven. Ik ga namelijk voor een weekje bij mijn oma. Mijn grootouders staan op het punt om te verhuizen dus ik ga hen wat gaan helpen.

Normaal gezien maak ik wat hoofdstukken op voorhand, maar ik had niet echt de motivatie om veel te schrijven. Hoofdstukken van tegenwoordig krijgen met veel moeite nauwelijks nog 15 stemmen. Dat vind ik zeer teleurstellend en het maakt me zeer onzeker.

Ik vind het gewoon niet meer de moeite om veel te schrijven als ik weet dat slechts een fractie van de fans hun appreciatie tonen.

Ik begrijp dat sommigen van jullie de lezersverhalen niet zo leuk vinden, maar niemand zegt iets. Als jullie iets zouden zeggen, dan zou ik onmiddelijk stoppen met lezersverhalen, maar nu tast ik gewoon in het duister over wat jullie willen en dat vind ik nogal teleurstellend.

Ik doe heel erg mijn best om zoveel mogelijk te schrijven over dingen die jullie willen lezen, maar ik ben nog steeds geen helderziende en ik weet dus niet wat jullie willen.

Ik heb wel wat hoofdstukken gemaakt voor andere boeken, waaronder voor '400 Random Facts', 'My Opinion' en 'CreepyPasta'. Maar dus niet voor dit boek en hetgene dat ik hierboven heb vermeld is de rede.

Het spijt me enorm daarvoor, maar ik wil zo open mogelijk zijn tegenover jullie en ik hoop dat jullie mijn openheid kunnen waarderen. Je kan natuurlijk ook denken van

'Fuck Falke, hij maakt geen delen, wat een luirik!!'

Dat zou ik kunnen begrijpen. Je bent dan wel niet correct, maar ik zou het toch begrijpen.

Om af te sluiten wil ik iedereen bedanken die dit boek lezen en nogmaals wil ik sorry zeggen.

Falke

Echte Horrorverhalen IIWhere stories live. Discover now