Dutch fans

221 10 5
                                    

As of the third of October, the new RA book has been published in the Netherlands. I am very sorry for everyone who's not Dutch, but the following announcement concerns a project for all Dutch fans. Cause I know you too are reading this English book. :')

>>>---------->
Jullie herinneren je vast nog wel het fanboekje dat ik in mei gemaakt heb (dat hoop ik althans ;)). Deze maand wil ik iets vergelijkbaars doen, maar dat kan niet zonder jullie.
Zoals jullie ongetwijfeld weten, heeft John Flanagan dit boek speciaal voor ons Nederlandse fans geschreven. En dus wil ik hem een cadeau teruggeven. Ik wil weer een fanboekje maken. Wat ik van jullie nog heb is heel simpel: een foto. Gewoon, een enkele foto, met je naam en leeftijd, das alles wat ik nodig heb.
Wat voor een foto, vraag je? Nou, sinds het boek een cadeau is voor het boek dat hij ons gaf, moet het een foto van jou met het nieuwe boek zijn. Stuur me foto van jou die het boek koopt. Stuur me foto van jou die het boek leest. Een foto van je eerste reactie nadat je het boek hebt gelezen! Gewoon iets dat laat zien dat je dankbaar bent voor wat hij voor ons NL fans heeft gedaan. Iets om hem te bedanken.
Ik zal alle foto's samenzetten, een cover maken en een klein berichtje schrijven om hem te bedanken. En ik stuur het naar hem.
Ik hoop dat jullie hieraan mee willen doen. Laatste keer was het fanboekje een groot succes. Dit kan dat ook zijn, als jullie me helpen.

Als je een foto hebt gemaakt, stuur het alsjeblieft naar: redrosearroww@gmail.com
VOOR 31 OKTOBER

PS: Mocht je niet een foto van jezelf willen sturen is dat natuurlijk ook prima. Maak dan een andere leuke foto die duidelijk over het nieuwe boek gaat. Zodra die op je boekenplank staat, bijvoorbeeld, of van het bonnetje. En natuurlijk is ook het geven van je naam en leeftijd optioneel! Ben je echt niet in de gelegenheid het boek op tijd aan te schaffen, mag je van mij zelfs een foto in de boekenwinkel of bibliotheek maken ;)


PS: Een van jullie heeft me van de week een DM gestuurd op mijn priveaccount op instagram. Ik ben helaas bang dat ik per ongeluk op 'Decline' heb geklikt. Dat was niet de bedoeling! Ik vind het super leuk om met jullie te praten, en je berichtje was ook heel lief! Aarzel dus vooral niet om me nog eens te benaderen ;)

Ranger's Apprentice; The Final PiecesWhere stories live. Discover now