1 ; kädet

1.4K 141 52
                                    

Luku 1 | kädet

"Oon vaan vähän kömpelö ja itkupilli. Se siitä."

Happy Little Pill - Troye Sivan

Jimin huokaisi nojatessaan käteensä

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jimin huokaisi nojatessaan käteensä. Pojan toinen käsi lepäsi baaritiskillä puristaen pientä lasia, joka oli täynnä kirkasta nestettä. Väsynyt nuori nosti lasin huulilleen, ja nielaisi sen sisällön ensimmäisellä.

"Vieläkö?" vanha baarimikko hymyili, ja Jimin irvisti. "Yep, shotit on ainoot jotka piristää", tuo huokaisi ja katseli kuinka lasi täyttyi taas jollain läpinäkyvällä.

"Sun pitäs oikeesti kerätä ittes, ja selvittää asias. Noinki komee nuori, miten te lapset päädyttekään tommoseen jamaan?" mies päivitteli. Jimin tuhahti ja keinutteli juomaa lasissa. "Kerro mulle ensin, miten sä oot päätyny yökerhon baarimikoks?"

Tummanpuhuva varjo käväisi miehen kasvoilla, johon Jimin vain virnisti vastaukseksi. Mies käännähti ympäri, jättäen pojan omaan rauhaansa.

Shotti katosi nopeasti Jiminin kurkusta alas. Pienet kädet haroivat vähän väliä blondeja hiuskiehkuroja, jotka auttamatta valahtivat takaisin pojan otsalle. Tummat silmät katselivat paikkaa arvioivasti.

Se oli aika tavallinen yökerho. Kirkkaat ja värikkäät lamput valaisivat tanssilattiaa, musiikki pauhasi kovaäänisistä ja ilmassa leijui makea hien ja alkoholin haju. Ew.

Ilmapiiri kuitenkin rauhotti lyhyttä blondia. Se sai pojan sydämen sykkeen tasaantumaan, ja jollain tapaa kääri Jiminin sekamelskallaan turvallisuuden tunteeseen. Hän koki olevansa turvassa todellisuudelta siellä.

Blondi ajatteli epäonnista elämäänsä. Kyllä hän tiesi, hän oli syypää kaikkeen. Hän oli pilannut oman elämänsä, ja tuo oli vasta vähän yli parikymppinen. Mutta kun sekaantuu päihteisiin jo nuorena, ja siihen päälle vielä laskee epäonnistuneet parisuhteet, on elämä aika sekaisin.

Jimin painoi päänsä käsiinsä. Hän oli eronnut edellisestä poikaystävästään vasta pari päivää sitten, eikä jätkä tiennyt pitikö hänen olla iloinen vai ei. Mutta ainakaan Jiminin ei tarvinnut kärsiä väkivaltaisessa suhteessa. Sen kunniaksi oli kai otettava vielä yksi shotti.

Jätkä pyyhki silmänalusensa kuivaksi ja nousi viimeisen shotin jälkeen hoippuen ylös baarijakkaralta. Tuo nuolaisi huuliaan ja lähti luovimaan tietään väkijoukossa. Verestävät silmät hakivat epätoivoisesti lohtua, ihan mitä vaan, josta vain tulisi parempi olo.

Blondin katse kiinnittyi mieheen, jolla oli pitkähköt harmaiksi värjätyt hiukset. Kalliisiin vaatteisiin pukeutunut nuorukainen istui sohvalla viinilasi kädessään, tarkkailen ympäristöään. Pian kaksikon katseet kohtasivat, eikä tuntemattoman huulille noussutta virnistystä ollut vaikea huomata. Mies nousi ylös ja asteli parilla pitkällä askeleella Jiminin luo.

Jimin silmäili miehen päästä varpaisiin, ja nyökkäsi lopulta hyväksyvästi.

"Heippa komistus", blondi heittäytyi vieraan kaulaan ja kiehnäsi toista vasten kissamaisesti. Vieras mumisi jotain, ja antoi vapaan kätensä kietoutua pienemmän kehon ympärille. Pitkät ja kapeat sormet, muutenkin suuret ja luisevat kädet, joiden verisuonet näkyivät selvästi. Jimin tunsi sairasta mielihyvää katsellessaan pidemmän käsiä.

Jep. Jiminillä oli vakava fetissi käsiin. Kädet kiihottivat blondia, ja todella paljon. Tuo palvoi käsiä. Kädet olivat pojalle syyllistä nautintoa. Niin syyllistä, että siitä oli tullut fetissi. Jimin oli fetisisti.

Toisaalta juuri se kiinnosti muita. Tämäkin harmaahiuksinen naurahti huomatessaan blondin tuijotuksen. Mies kiersi sormensa pienemmän ranteen ympärille ja lähti vetämään tuota sivukäytävälle.

Vieraan käsissä ollut viinilasi tipahti lattialle, ja särkyi heti. Juoma imeytyi kokolattiamattoon jättäen siihen tummemman läntin, mutta kaksikkoa ei kiinnostanut.

Jiminin ihastunut kikatus kaikui käytävässä. Toisen kädet blondin iholla ja matalat kuiskaukset olivat omiaan saamaan Jiminin rajan yli.

Viimeinen muistikuva Jiminillä oli ajatus siitä, ettei yhden yön juttu satuttaisi ketään. Viimeinen järkevä ajatus, jonka jälkeen blondi hukkui käsien tuottamaan syylliseen mielihyvään.

//arvaatteko kuka harmaahiuksinen on? ;))

fetisisti ; yoonminWhere stories live. Discover now