22 ; tassut

889 119 60
                                    

Luku 22 | Tassut

"Me rakastuttii uudellee ja uudellee kirkkaan tähtitaivaan alla.

All Falls Down - Alan Walker

Yunan suuret, keltaiseen taittavat silmät olivat aamulla ensimmäiset, jotka Jimin näki herättyään tokkuraisesta unestaan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Yunan suuret, keltaiseen taittavat silmät olivat aamulla ensimmäiset, jotka Jimin näki herättyään tokkuraisesta unestaan. Silkinpehmeä kissa makasi blondin kaulalla kuunnellen toisen rauhoittavia sydämenlyöntejä, ja tuijotti herkeämättä poikaa. Sen vaaleat lapasten verhoamat tassut olivat blondin poskilla hännän kiemurrellessa ilmassa käärmeen lailla.

Se oli siihen asti ihan suloista, ennen kuin Yuna otti kynnet esiin ja venytteli makeasti. Jimin tunsi kivun viiltävän poskiansa, ja säälittävän rääkäisyn saattelemana poika ja kissa lensivät lattialle yhtenä myttynä ihmistä, eläintä ja peittoa.

"Ai sä heräsit?"

Jimin vilkaisi hämmentyneenä ylös, ja tajusi katsovansa syvälle mustahiuksisen tatuoijan pähkinänruskeisiin silmiin. Blondi kompuroi äkkiä pystyyn Yoongin jalkojen juuresta, asetellen unesta sekaisin olevaa hiuspehkoaan järjestykseen. "Joo, mä heräsin. Siitä saa kiittää Yunaa."

Mustahiuksinen vilkaisi tabbykuvioista eläintä päätään pudistellen, ja ojensi Jiminille jäähtyneen kahvimukin. Blondi otti sen kiittäen käsiinsä, kohottaen kulmiaan.

"Kylmää?"

"Noku yks nukku niin pitkää, mä keitin ton jo yhelttoist", Yoongi kohautti olkiaan, ja sai sanojensa myötä lyhyemmän pojan katsomaan ulos ikkunasta. Iltapäivän harmaa taivas näytti lupailevan sadetta. "Kello on yks", tatuoija jatkoi huomattuaan ystävänsä ilmeen. Blondi oli aika hyvin menettänyt ajantajunsa, eikä tuon arviointikyky yöunien jälkeen ollut terävimmillään. Jiminin kulmat vetäytyivät ryppyyn, mutta Yoongi ehti vastaamaan ennen kysymystä. "Ja ei, en raaskinu herättää sua. Olit aika söpö ku nukuit."

"Sä katoit mua kun mä nukuin?" Jimin tunsi kahvin tarttuvan kurkkuunsa ja värin pakenevan kasvoiltaan. Yoongi kohotti toista suupieltään pieneen virnistykseen, ja blondi tunsi värittömyyden korvautuvan karmiininpunaisella. "Ei hätää, en mä ottanu montaakaan kuvaa. Ne tulee vaan mun käyttöön!"

"U lil shit", blondi mumisi juodessaan emalisesta kahvimukista. Mustahiuksinen jatkoi rasittavaa virnuiluaan, johon punaposkinen poika vastasi silmien pyöräytyksellä: "En oo ikin kuullu et joku runkkais mun kuville, mut nyt oon kyl aika otettu."

Hymy Yoongin kasvoilta hyytyi, ja sen korvasi hätäännys. Miehen silmät välkähtelivät kauhusta, ja se avasi ja sulki suutansa kuin kala. "M-mistä sä ton? E-en mä ikin semmost tekis-!"

Heleä nauru kantautui mustahiuksisen korviin, kun Jimin taipui kaksinkerroin, silmät kuunsirppejä muistuttaen. "Omg Yoongi, ootko tosissas? Sä aijot runkata mun kuville?"

Tatuoija karaisi kurkkuaan nolona ja pudisti päätään. "Etpä tietenkää", Jimin mutisi katsellessaan toisen reaktiota toinen kulma koholla ja kädet lanteilla, jatkaen sitten huolettomasti, "eiks sun muuten pitäs olla studiol?"

Yoongi huokaisi ja raapi niskaansa. "Periaattees, mut ei. Mä soitin sille kookospähkinälle ja sanoin et pitää liikkeest huolta. Seki saa välil olla siel ku on karkaillu koko aja sen prinssi Ruususensa luo."

Jimin nyökkäsi ja kyykistyi jaloissa pyörivän kissan viereen. "Well then, vietetään me sit tää päivä yhes", blondi hymyili ottaen uuden hörpyn kahvistaan.

_

Yoongi nosti pizzapalan käsiinsä ja työnsi sen blondin kasvojen eteen. Jimin avasi kiltisti suunsa, näykkäisten suolaisesta herkusta palan, ja vetäytyen sitten taaksepäin tuolinsa selkänojaa vasten.

Aamukahvit juotuaan jätkät olivat astelleet alakerran kulmapizzeriaan syömään. Yoongi oli ollut ihan liian kiltti ja maksanut kaiken, minkä lisäksi leikki vielä herrasmiestä syöttämällä blondia.

"Hei tiiäks, mä oon jo kakskyt, osaan syödä itekki", Jimin mumisi jo ties kuinka monetta kertaa, mutta mustahiuksinen ei ottanut vastaväitteitä kuuleviin korviinsa.

"Nauti tästä ku voit, oon tekemäs tän sulle mun elämän aikana vaan tän yhen kerran."

"Pffftt", blondi tuhahti ja nosti limulasin huulilleen. Pojan aataminomena pomppi ylös ja alas, ja Yoongilla oli taas vaikeuksia repiä katsettaan irti blondista.
Jimin juomassa oli liian upee näky.

Saatuaan katseensa muualle Yoongi nielaisi kuuluvasti. Tuon päässä pyöri yksi ainut ajatus, ja mustahiuksisen oli pidäteltävä itseään. "Mut arvaa mitä Jim, sä et vaikuta kakskymppiselt, i mean ooks nähny sun suupielet?"

"Mitä sä tarkotat?" Jimin laski lasin alas ja nuolaisi huuliaan. Yoongi pudisti päätään ja kumartui pöydän ylle.

"Syöt tosi sotkusesti", mustahiuksinen kuiskasi ja tarttui blondin leuasta. Jimin tunsi valahtavansa veltoksi Yoongin otteessa, kun toinen painautui punaisten huulten ylle ja kuljetti kieltään pojan alahuulella. Toiselta suupieleltä toiselle, pyyhkien tomaattikastikkeen mennessään. Nopean pusun saattelemana tatuoija vetäytyi omalle puolelle pöytäänsä, tyytyväinen hymy kasvoillaan.

Blondi tuijotti kaksi sekuntia tyhjyyteen, ennen kuin toipui tapahtuneesta ja käänsi katseensa toiseen. Jiminin posket leimahtelivat taas punaisen eri sävyissä.

"Umm..."

"Myönnä pois, mä oon aika smooth", Yoongi kohautti olkiaan samalla haukaten pizzasta palasen.

"I agree", blondi nyökkäsi hitaasti, ja huultaan purren kiersi pöydän. Tuo taiteili itsensä Yoongin syliin, ja pyyhkäisi etusormellaan juustoa mustahiuksisen poskelta. "Mut arvaa mitä Yoongs? Säki syöt sotkusesti."

Varovasti Jimin painoi huulensa toisen omille, kuljettaen käsiään mustissa hiuksissa. Yoongin kädet kiertyivät blondin kapealle lantiolle, ja molemmat kiittivät mielessään valintaa mennä istumaan kulmapöytään, missä he olivat piilossa muiden uteliailta katseilta.

A/N: mooooood.

Eka mun kone kaatu ja sit wattpad ja tää on nyt kolmas kerta ku kirjotan tätä lukuu:( huoh unohdin salee jotai mut kiva kun luitte, sanokaa jos joku vaikuttaa epämääräselt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Eka mun kone kaatu ja sit wattpad ja tää on nyt kolmas kerta ku kirjotan tätä lukuu:( huoh unohdin salee jotai mut kiva kun luitte, sanokaa jos joku vaikuttaa epämääräselt. Gonna say, tekis vaa mieli poistaa nää kaikki kirjat haha. Hitto ku pitää olla näin perfektionisti.

Seuraavaan lukuun!<3 (jos sitä ees tulee lol)

// edit; unpublashin prinsessasyndrooman, tuun kirjottaa sen kokonaan uusiks!(: muista kirjoista en tiiä vielä, sorry!

fetisisti ; yoonminWhere stories live. Discover now